Libnet.ro
UNICEF

14:00

Focar de Covid-19 la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta. Au fost depistate 39 de cazuri

B1 B1,
Focar de Covid-19 la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta. Au fost depistate 39 de cazuri

Un focar de COVID-19 a fost raportat la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta, dupa ce au fost confirmati cu noul coronavirus 39 de persoane. Se pare ca 32 de beneficiari si sapte membri ai. continuă pe B1

Focar de coronavirus la un centru pentru persoane varstnice din Constanta

Caminul Municipal pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, dupa ce.

Focar de COVID la Caminul de varstnici din Constanta. Zeci de oameni s-au infectat

Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, dupa ce au fost confirmate 39 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Focar de COVID 19 la Caminul de batrani din Constanta: 39 de cazuri pozitive

Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, in urma confirmarii, de la finalul saptamanii trecute si pana in prezent, a unui total de 39 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba de 32 de beneficiari si 7 membri ai personalului de ingrijire.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Constanta care vor sa administreze orasul

Pe 27 septembrie, romanii ies la vot sa isi aleaga noii primari. La alegerile locale 2020 din Constanta se va da o lupta stransa intre candidatii care isi doresc sa castige scaunul de edil al orasului. Potrivit celor mai recente sondaje de opiniei facute publice, diferentele dintre primii trei candidati sunt destul de mici. Iata .

Turista se afla pe malul Lacului Tabacariei din Constanta, cand a vazut ceva plutind in apa. A sunat imediat la 112

Un barbat a murit inecat in Lacul Tabacariei din Constanta. in cursul zilei de duminica, trupul barbatului care plutea a fost vazut de catre o turista care a sunat imediat apel la 112. Stateam pe.

Grecia anunta ca reia dialogul cu Turcia pentru prima data din 2016

Dialogul cu Turcia se va relua in curand la Istanbul pentru prima data din 2016, a declarat marti Ministerul Grec de Externe, citat de AFP. Turcia anuntase cu putin timp inainte ca cele doua tari erau gata sa inceapa discutiile cu privire la disputele lor din estul Mediteranei.

Anunt important pentru toti soferii din Romania: se intampla cu preturile la benzina si motorina

Pretul benzinei si al motorinei este unul de interes pentru toti soferii din Romania. Iar OMV Petrom vine acum cu propriile estimari, revizuite si adaptate mersului economiei din acest.

Se schimba harta Romaniei. Dezastru pentru teritorii imense din tara, totul este ireversibil

Vineri seara, canalul de televiziune germano-francez ARTE a difuzat un documentar de o jumatate de ora despre fenomenul desertificarii in sudul Romaniei. Se schimba harta Romaniei Acest fenomen este cunoscut si in tara noastra, specialistii atrag atentia de peste 20 de ani asupra lui. Astfel, nisipul a luat locul culturilor, iar desertul din sudul tarii .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )