Libnet.ro
UNICEF

19:30

Focar covid cu noua tulpina britanica in Romania. Ce se intampla chiar acum

Playtech Playtech,
Focar covid cu noua tulpina britanica in Romania. Ce se intampla chiar acum

Noua tulpina COVID-19, descoperita in Africa de Sud si, ulterior, in Marea Britanie, oficial este si in Romania. Autoritatile din judetul Botosani au anuntat un focar de infectari cu noua tulpina COVID-19, la mai multe persoane. Bilantul acestei ore este de 64 de cazuri de infectare cu noua mutatie de COVID-19, la nivel national. in . continuă pe Playtech

inca 5 noi cazuri de COVID-19 cu tulpina britanica. Bilantul urca la 64

Inca cinci noi cazuri de COVID-19 cu noua tulpina britanica au fost raportate miercuri in Romania, iar bilantul imbolnavirilor cu noua varianta de tulpina a coronavirusului urca astfel la 64.

inca doua cazuri COVID cu tulpina britanica, in Romania. Un bebelus, infectat

Inca doua cazuri noi de infectare cu tulpina britanica au fost descoperite in Romania, a anuntat, lui, Ministerul Sanatatii, astfel ca bilantul ajunge la 56 de persoane.

Focar de infectare cu noua tulpina britanica depistat intr-un judet din Romania

Cinci cazuri noi de infectare cu tulpina britanica au fost depistate in Romania. Este vorba despre trei persoane care fac parte dintr-un focar in Botosani. Numarul total al infectarilor a ajuns la 64 de cazuri.

Trei noi cazuri de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, confirmate in Romania: Doar un pacient a calatorit recent in Regatul Unit

Pe teritoriul Romaniei au fost confirmate inca trei cazuri de infectare cu tulpina britanica de coronavirus. Institutul National de Sanatate Publica INSP) a informat, marti, Ministerul Sanatatii cu privire.

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie confirmate oficial in Romania

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 - - linia genetica B. - din Marea Britanie au fost confirmate oficial de Institutul National de Sanatate Publica si Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie in varsta de 35 ani din Bucuresti care a revenit in tara din Marea Britanie la sfarsitul lunii ianuarie a. c. , o femeie in varsta de 25 de ani din judetul Cluj, care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie, si un barbat in varsta de 80 ani din judetul Covasna, care, de asemenea, nu are istoric de calatorie in Marea Britanie.

Trei noi cazuri de infectie cu tulpina britanica a SARS-CoV-2, confirmate astazi

Ministerul Sanatatii a facut public faptul ca marti, 9 februarie, au fost confirmate inca trei cazuri noi de infectie cu noua varianta B 1. 7 a SARS-CoV-2, indentificata pentru prima oara in Marea Britanie. Cate cazuri au fost confirmate in Romania pana in prezent?.

Doua noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, tulpina britanica. Cate cazuri au fost confirmate in total, pana acum

Ministerul Sanatatii transmite printr-un comunicat ca, luni, 8 februarie, au fost confirmate, in Romania, inca doua noi cazuri de infectie cu noul coronavirus, varianta B 1.

inca cinci cazuri de infectare cu tulpina britanica a noului coronavirus. Bilantul a ajuns la 64 de persoane

Ministerul Sanatatii a anuntat miercuri inca cincinoi cazuri de infectare cu varianta britanica a SARS-Cov-2, - linia genetica B. Ministerul Sanatatii a fost informat astazi, de catre Inst.

inca doua cazuri confirmate de infectare cu tulpina britanica: Un barbat de 49 de ani si un nou nascut din Bucuresti Numarul total de imbolnaviri cu aceasta varianta a coronavirusului a ajuns la 56

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca au fost depistate doua noi cazuri de infectare cu tulpina depistata initial in Marea Britanie a coronavirusului. imbolnavirile confirmate se refera la un barbat in.

MINISTERUL SANATATII: inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Alte doua noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B. 7, au fost raportate astazi, informeaza Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )