Libnet.ro
UNICEF

14:00

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie confirmate oficial in Romania

Hotnews Hotnews,
 inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie confirmate oficial in Romania

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 - - linia genetica B. - din Marea Britanie au fost confirmate oficial de Institutul National de Sanatate Publica si Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie in varsta de 35 ani din Bucuresti care a revenit in tara din Marea Britanie la sfarsitul lunii ianuarie a. c. , o femeie in varsta de 25 de ani din judetul Cluj, care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie, si un barbat in varsta de 80 ani din judetul Covasna, care, de asemenea, nu are istoric de calatorie in Marea Britanie. continuă pe Hotnews

MINISTERUL SANATATII: inca doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus

Alte doua noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B. 7, au fost raportate astazi, informeaza Ministerul Sanatatii.

Trei noi cazuri de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, confirmate in Romania: Doar un pacient a calatorit recent in Regatul Unit

Pe teritoriul Romaniei au fost confirmate inca trei cazuri de infectare cu tulpina britanica de coronavirus. Institutul National de Sanatate Publica INSP) a informat, marti, Ministerul Sanatatii cu privire.

Exporturile din Marea Britanie in UE au scazut cu 68% in ianuarie

Exporturile din Marea Britanie in Uniunea Europeana au scazut cu 68% in ianuarie, din cauza perturbarilor produse la incheierea perioadei de tranzitie a Brexitului, potrivit unei asociatii a transportatorilor rutieri.

Doua noi cazuri de infectare cu tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie. Numarul total de cazuri urca la 56

Inca 2 noi cazuri de infectare cu noua varianta de tulpina SARS-Cov-2, din Mare Britanie, au fost confirmate oficial pe teritoriul Romaniei de Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica. Este vorba despre un barbat in varsta de 49 ani care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie si despre un nou-nascut, contact cu parintii care sunt ambii infectati cu noul coronavirus.

inca doua cazuri confirmate de infectare cu tulpina britanica: Un barbat de 49 de ani si un nou nascut din Bucuresti Numarul total de imbolnaviri cu aceasta varianta a coronavirusului a ajuns la 56

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca au fost depistate doua noi cazuri de infectare cu tulpina depistata initial in Marea Britanie a coronavirusului. imbolnavirile confirmate se refera la un barbat in.

A aparut o noua tulpina de coronavirus in SUA. Oamenii de stiinta se tem ca si aceasta ar putea fi mai infectioasa

O noua varianta a coronavirusului SARS-CoV2 care se raspandeste in regiunea americana California de Sud a reinfectat un pacient care contractase vara trecuta o varianta anterioara a virusului, relataza DPA, citata de Agerpres.

AstraZeneca anunta ca face un alt vaccin pentru noua tulpina COVID din Africa de Sud

AstraZeneca va dezvolta un vaccin care va oferi protectie impotriva noii variante de coronavirus din Africa de Sud.

5 romani din Marea Britanie povestesc ce s-a schimbat in viata lor la o luna dupa Brexit

La 1 ianuarie 2021, Marea Britanie a iesit oficial din Uniunea Europeana, dupa o perioada de tranzitie de un an. Cum se simt la fata locului schimbarile dupa Brexit, s-au scumpit unele produse din UE, cum este atmosfera printre straini? Sunt cateva dintre intrebarile la care au raspuns cinci romani stabiliti in Marea Britanie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )