Libnet.ro
UNICEF

22:15

Focar de COVID-19 pe un santier din Bucuresti. 34 de nepalezi au fost internati

Adevărul Adevărul,
Focar de COVID-19 pe un santier din Bucuresti. 34 de nepalezi au fost internati

34 de muncitori nepalezi din cei 150 care lucreaza pe un santier din Bucuresti, la constructia unui ansamblu rezidential din zona Metalurgiei, au fost testati pozitiv, au declarat pentru G4Media. ro surse medicale. continuă pe Adevărul

Peste 30 de muncitori indieni care lucreaza pe un santier din Bucuresti, infectati cu coronavirus Primarul Baluta: Este vorba despre o comunitate de 108 oameni

Cel putin 32 de muncitori indieni care lucrau pe un santier din Bucuresti si locuiau acolo in baraci, au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Potrivit primarului sectorului 4, este vorba de o comunitate cu 108 oameni, colegii celor infectati cu Sars-Cov-2 urmand sa fie si ei testati. 35 La fata locului au fost aduse trei autobuze STB, pe care a fost pus mesajul cursa speciala, insotite de doua masini de politie. 09 Seful DSU, Raed Arafat, a declarat la Digi24 ca niciunul dintre muncitorii depistati pozitiv nu este in stare grava, iar unii sunt asimptomatici. 47 Este vorba despre o comunitate de 108 oameni. Dintre acestia, 32 au fost depistati cu infectie COVID, a spus primarul Sectorului 4, Daniel Baluta.

Violeta Alexandru, despre muncitorii indieni infectati cu COVID-19 pe un santier din Bucuresti: Am cerut un raport de la ITM

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a declarat, referitor la situatia muncitorilor infectati cu SARS-CoV-2 la un santier din Bucuresti, ca s-a deplasat sambata seara la fata locului, unde erau si reprezentanti ai DSP Bucuresti, precizand ca a solicitat ITM un raport care sa cuprinda informatii despre conditiile de lucru si legalitatea in angajarea lucratorilor.

MINISTRUL MUNCII, DESPRE FOCARUL COVID-19 DE PE UN SANTIER DIN CAPITALA: Am solicitat un raport de la ITM

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca a solicitat un raport Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti despre conditiile de munca si existenta sau nu a contractelor muncitorilor infectati cu noul coronavirus pe un santier din Capitala.

Ca in filmele cu prosti. Un tren din Bucuresti a plecat fara vagoane, iar pasagerii si-au dat seama abia dupa 20 de mine ca au ramas fara locomotiva

Locomotiva acceleratului Piatra Neamt Bucuresti a plecat fara tren. Calatorii au aflat de incident dupa 20 de minute de asteptare in cusete. Trenul si-a pierdut vagoanele, iar pasagerii au realizat ca au ramas fara locomotiva dupa 20 de minute Un incident produs in gara din Piatra-Neamt, sambata, 22 august 2020, i-a revoltat pe oamenii .

Locuri bantuite din Bucuresti. Legendele care iti dau fiori

In jurul locurilor precum Hotelul Cismigiu, Palatul Paralamentului si Foisorul de foc s-au tesut legende urbane, astfel ca despre ele spune ca ar fi vizitate de fantome ce ar apartine unor persoane care au murit in conditii suspecte sau ca ar fi locu unde s-ar petrece fenomene paranormale. Hotel Cismigiu Denumit initial Palace Hotel, Hotelul .

Focar de COVID-19 pe un santier din Capitala. Peste 100 de muncitori vor fi testati. Ministrul Muncii, vizita in miez de noapte

Este focar de COVID-19 in Bucuresti, unde cateva zeci de muncitori au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Focar de COVID-19 la spitalul din Lehliu. Sectia Chirurgie a fost inchisa, cate persoane sunt infectate

Crestere alarmanta a imbolnavirilor cu noul coronavirus in judetul Calarasi. Sectia Chirurgie a Spitalului din Lehliu-Gara a fost inchisa, dupa ce 13 persoane, 5 cadre medicale si 8 pacienti, au fost confirmati pozitiv cu COVID-19.

Gestul haluciant al unui barbat din Bucuresti. Sta intins zilnic pe sinele de tramvai din Pantelimon si se pare ca nici ambulantele care vin sa il ia nu il deranjeaza foarte tare (VIDEO)

Gestul locuitorului din Capitala este unul de neinteles. De mai multe zile, un barbat alege sa stea intins pe sinele de tramvai din cartierul Pantelimon. De fiecare data barbatul este preluat de catre.

Acestia sunt primii interlopi din Romania. Cine au fost si cum au scris istorie

Cine au fost primii interlopi din Romania poate fi intrebarea de pe buzele multora. Gica Cioc, zis si Balaurul, din cauza temperamentului violent, Sandu Moise, zis si Hitler, din cauza mustatii, Nicolae Purecica, zis Nae Chiorul, aveau sa terorizeze orase intregi cu crimele lor. Nicolae Nae Chioru, Hitler, Balaurul sau Gica Cioc Povestea il are .

Scene triste pe plaja din Eforie Nord. A fost gasit mort in apa

Conform unor rapoarte de acum cativa ani, un numar record de delfini au fost gasiti morti pe plajele Bulgariei din Marea Neagra si din Romania. in 2016, de exemplu, au fost contabilizate 108 delfini decedati, cauzele fiind necunoscute. Scene triste pe plaja din Eforie Nord Exista trei specii de delfini in Marea Neagra, delfinul comun .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )