Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gestul haluciant al unui barbat din Bucuresti. Sta intins zilnic pe sinele de tramvai din Pantelimon si se pare ca nici ambulantele care vin sa il ia nu il deranjeaza foarte tare (VIDEO)

B1 B1,
Gestul haluciant al unui barbat din Bucuresti. Sta intins zilnic pe sinele de tramvai din Pantelimon si se pare ca nici ambulantele care vin sa il ia nu il deranjeaza foarte tare (VIDEO)

Gestul locuitorului din Capitala este unul de neinteles. De mai multe zile, un barbat alege sa stea intins pe sinele de tramvai din cartierul Pantelimon. De fiecare data barbatul este preluat de catre. continuă pe B1

EXCLUSIV Relatii legendare intre clanurile de interlopi din Bucuresti si oameni importanti din MAI. Cum l-a pus in genunchi Fane Spoitoru pe seful Politiei Romane

Moartea liderului clanului Duduianu scoate la suprafata dedesubturi socante despre felul in care politia acopera activitatea interlopilor de mai bine de 30 de ani. Playtech. ro va prezinta detalii uluitoare. Complicitate intre interlopi si sefii Politiei Capitalei La doua saptamani de la uciderea lui Emi Pian, Bucurestiul sta pe un butoi pe pulbere, dupa ce priveghiul .

Locuri bantuite din Bucuresti. Legendele care iti dau fiori

In jurul locurilor precum Hotelul Cismigiu, Palatul Paralamentului si Foisorul de foc s-au tesut legende urbane, astfel ca despre ele spune ca ar fi vizitate de fantome ce ar apartine unor persoane care au murit in conditii suspecte sau ca ar fi locu unde s-ar petrece fenomene paranormale. Hotel Cismigiu Denumit initial Palace Hotel, Hotelul .

Perchezitie la locuinta unui barbat care detinea ilegal de 15 ani o arma de tir sportiv cu luneta

Un barbat de 37 de ani, din localitatea galateana Ghdigeni, este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si al munitiilor, in contextul in care detinea fara drept de ani buni o arma de tir sportiv.

Povestea cutremuratoare a unui barbat care nu a crezut in COVID-19. Dupa ce s-a imbolnavit chiar el, prietenii l-au intrebat cati bani a cerut ca sa se interneze

Sorin Lungu pe numele sau este unul dintre romanii care, din nefericire, s-a luptat cu boala crunta. Barbatul a fost diagnosticat cu COVID-19, iar acest lucru s-a intamplat si cu familia lui. La inceput, Sorin nu.

Donald Trump nu a reusit sa obtina amanarea predarii declaratiilor sale fiscale unui procuror din New York

Un judecator federal a respins vineri solicitarea pressedintelui Donald Trump de amanare a predarii unui procuror districtual din Manhattan a declaratiilor sale fiscale, in timpul judecarii unui apel al presedintelui.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )