Libnet.ro
UNICEF

14:30

MINISTRUL MUNCII, DESPRE FOCARUL COVID-19 DE PE UN SANTIER DIN CAPITALA: Am solicitat un raport de la ITM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL MUNCII, DESPRE FOCARUL COVID-19 DE PE UN SANTIER DIN CAPITALA: Am solicitat un raport de la ITM

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca a solicitat un raport Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti despre conditiile de munca si existenta sau nu a contractelor muncitorilor infectati cu noul coronavirus pe un santier din Capitala. continuă pe Ziarul Bursa

Focar de COVID-19 pe un santier din Capitala. Peste 100 de muncitori vor fi testati. Ministrul Muncii, vizita in miez de noapte

Este focar de COVID-19 in Bucuresti, unde cateva zeci de muncitori au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Ce se intampla cu focarul de COVID-19 din Capitala. Anuntul facut de primarul Daniel Baluta

Muncitorii infectati cu coronavirus de pe santierul din Capitala vor fi dusi la spital, iar cei care nu au fost inca testati vor fi bagati in carantina, a anuntat, duminica, primarul secorului 4.

Ministrul Muncii, anunt de ULTIMA ORA despre pensii. Ce se intampla la inceputul lunii septembrie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca pensiile vor ajunge la timp la beneficiari, in luna septembrie. Vom fi la timp, vom fi in grafic, pensiile se vor da la inceputul lunii septembrie, a spus Violeta Alexandru.

Peste 30 de muncitori indieni care lucreaza pe un santier din Bucuresti, infectati cu coronavirus Primarul Baluta: Este vorba despre o comunitate de 108 oameni

Cel putin 32 de muncitori indieni care lucrau pe un santier din Bucuresti si locuiau acolo in baraci, au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Potrivit primarului sectorului 4, este vorba de o comunitate cu 108 oameni, colegii celor infectati cu Sars-Cov-2 urmand sa fie si ei testati. 35 La fata locului au fost aduse trei autobuze STB, pe care a fost pus mesajul cursa speciala, insotite de doua masini de politie. 09 Seful DSU, Raed Arafat, a declarat la Digi24 ca niciunul dintre muncitorii depistati pozitiv nu este in stare grava, iar unii sunt asimptomatici. 47 Este vorba despre o comunitate de 108 oameni. Dintre acestia, 32 au fost depistati cu infectie COVID, a spus primarul Sectorului 4, Daniel Baluta.

MINISTRUL MUNCII: Inspectoratul General pentru Imigrari si AJOFM-urile au acum un protocol pentru lucratorii straini din Romania

Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) si Inspectoratul General pentru Imigrari IGI) au semnat un protocol pentru consilierea lucratorilor extra-comunitari din Romania ale caror contracte au incetat inainte de perioada stabilita, a declarat, azi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, conform Agerpres.

GABRIELA FIREA: Muncitorii depistati pozitiv cu noul coronavirus vor primi toate ingrijirile la spitalele din Capitala

Muncitorii indieni angajati la o firma privata de constructii din Bucuresti depistati pozitiv cu COVID vor primi toate ingrijirile medicale de care au nevoie la spitalele din Capitala, precizeaza, astazi, primarul general Gabriela Firea, intr-o postare pe Facebook.

Alerta de COVID, la un mare spital din Capitala. 11 cadre medicale, infectate

Este alerta de COVID-19 la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, dupa ce 11 cadre medicale de la sectia de Neurochirurgie au aflat ca sunt infectate cu coronavirus.

Un tanar din Capitala a fost arestat, dupa ce a agresat sexual o fata la metrou

Un barbat de 35 de ani din Bucuresti a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a agresat sexual o tanara de 25 de ani, in pasajul unei statii de metrou, a anuntat sambata Politia Capitalei.

Avionul care il transporta pe Alexei Navalny a aterizat la Berlin. Disidentul rus va fi dus de urgenta la un spital din capitala Germaniei

Avionul medical care il transportape disidentul rus Alexei Navalny a aterizat pe Aeroportul Tegel din Berlin, sambata dimineata, potrivit datelor de trafic aerian, transmiteReuters. Avionul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )