Libnet.ro
UNICEF

16:00

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Ploiesti. Un medic si mai multe asistente au primit rezultate pozitive

Adevărul Adevărul,
Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Ploiesti. Un medic si mai multe asistente au primit rezultate pozitive

Un medic sef de sectie, dar si trei asistente si o infirmiera au fost testati pozitiv COVID-19. Toti lucreaza in cadrul aceleiasi sectii din spital. continuă pe Adevărul

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean Galati: Sunt infectate 10 cadre medicale. Doua sectii au fost inchise

Doua sectii ale Spitalului Judetean Galati au fost inchise, dupa ce 10 cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus. Atat cadrele medicale, cat si pacientii din cele doua sectii vor fi testati, iar pacientii care vor avea teste negative si nu reprezinta urgente vor fi externati, scrie Viata Libera.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean din Galati: 35 de persoane, testate pozitiv

Este focar de coronavirus la Spitalul Judetean din Galati, unde cateva zeci de persoane au fost confirmate pozitiv cu Sars CoV-2, atat cadre medicale, cat si pacienti, iar o sectie a unitatii medicale a fost inchisa. Primele cazuri au aparut saptamana trecuta, cand erau 10 bolnavi.

Sefa Sectiei ATI de la Spitalul Judetean Galati: Dupa incheierea unei ture oamenii au nevoie de perfuzii si oxigen ca sa poata sa o ia de la capat La SJU Galati sunt infectate cu coronavirus 24 de cadre medicale

Sefa Sectiei ATI a Spitalului Judetean Galati, Corina Manole, transmite un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre dezamagirea si epuizarea cadrelor medicale, spunand ca, dupa incheierea unei ture la ATI Covid, cadrele medicale au nevoie de perfuzii si oxigen ca sa poata sa o ia de la capat. Spitalul Judetean din Galati este focar de COVID-19. Potrivit datelor furnizate de conducerea unitatii medicale, luni, 24 de angajati au fost confirmati pozitiv la testul pentru depistarea infectiei. Cel putin noua pacienti ai spitalului au fost si ei infectati.

Copil de 1 an si 3 luni, vindecat de COVID-19 la Spitalul Judetean Alba. Peste 100 de pacienti au fost externati de la debutul pandemiei

La Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia, de la inceputul evolutiei pandemiei si pana in prezent, s-au vindecat de COVID-19, boala cauzata de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2, un numar de 108 pacienti.

Modificari majore in privinta SRL-urilor: A fost eliminata interdictia de a fi asociat unic in mai multe societati comerciale

La finalul saptamanii trecute a fost promulgata si imediat publicata in Monitorul Oficial, Legea 1022020 care aduce modificari majore in ceea ce priveste SRL-urile inmatriculate in Romania. Astfel incepand cu data de 5 iulie, o persoana fizica sau juridica, poate fi asociat unic in mai multe SRL-uri.

Explozie la Manastirea Sihastria Raraului din cauza unei acumulari de gaze. Mai multe persoane, ranite usor

Mai multe persoane au suferit arsuri usoare sau zgarieturi in urma unei explozii produse duminica intr-o anexa a Manastirii Sihastria Raraului, din judetul Suceava. O singura persoana in stare de soc a fost dusa la spital, cu o taietura adanca la picior.

Nereguli la mai multe piete, terase si baruri din Bucuresti Politia a dat amenzi de peste 174.000 de lei

Amenzi in valoare totala de peste 174. 000 de lei au fost date de politistii bucuresteni, care au actionat in ultimele 24 de ore indeosebi pentru verificarea respectarii masurilor care se aplica pe durata starii de alerta. Nereguli au fost constatate de politisti la mai multe cluburi, terase, baruri, dar si piete.

PE FONDUL SEZONULUI DE FOC DIN CALIFORNIA: Mai multe tabere de pompieri detinuti au fost testati pozitiv cu covid

Pe masura ce sezonul incendiilor din California se apropie, peste jumatate dintre pompierii statului nu sunt disponibili pentru a servi in nord, dupa ce oficialii au plasat 12 din 43 de tabere de pompieri in carantina, din cauza unui focar gigant COVID-19 la o inchisoarea din zona Lassen - care serveste ca centru de instruire a pompierilor, relateaza Zerohedge.

Barbat internat la psihiatrie, dupa ce a distrus mai multe masini in Sectorul 4 si i-a lovit pe politistii care incercau sa il imobilizeze

Un barbat care a provocat distrugeri mai multor masini parcate pe o strada din Sectorul 4, iar apoi a devenit agresiv si a lovit un politist a fost imobilizat si dus la audieri, ulterior fiind internat intr-o unitate medicala.

Detectivul Horatio Caine din CSI Miami e total schimbat. Actorul David Caruso are la activ mai multe mariaje si cate iubiri pasagere

Cine nu isi aminteste de Horatio Caine, detectivul care a rezolvat crime timp de 10 ani in popularul serial CSI Miami. Cu pielea sa albicioasa si parul roscat, David Caruso este unul dintre cei mai de succes actori din anii 90.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )