Libnet.ro
UNICEF

21:15

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Timisoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Timisoara

Clinica de Chirurgie Vasculara din cadrul Spitalului Judetean Timisoara a fost carantinata pentru o perioada de 14 zile, dupa ce 9 asistente si infirmiere, dar si 10 pacienti, cu totii asimptomatici, au fost depistati cu noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Timisoara. Noua asistente si infirmiere si 10 pacienti, infectati

Clinica de Chirurgie Vasculara din cadrul Spitalului Judetean Timisoara a fost carantinata pentru o perioada de 14 zile, dupa ce 9 asistente si infirmiere, dar si 10 pacienti, cu totii asimptomatici, au fost depistati cu noul coronavirus.

Spitalul Judetean din Timisoara incepe contra cost testarile PCR pentru depistarea virusului SARS CoV2

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ,,Pius Brinzeu din Timisoara va incepe testarile contra cost incepand de luni, 03.

Focar de coronavirus la o sectie a Spitalului Judetean Timisoara. 9 cadre medicale si 10pacienti au fost testati pozitiv

Focar de coronavirus la Clinica de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean Timisoara, unde 9 cadre medicale si 10pacienti au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Managerul unitatii medicale,.

Focare de coronavirus, la Centrul de Dializa si Spitalul Judetean Buzau. Ce masuri au luat autoritatile

Conform datelor Directiei de Sanatate Publica, la nivelul judetului Buzau sunt active noua focare de infectie cu SARS-CoV-2. La Centrul de Dializa Buzau, 15 persoane au fost confirmate pozitiv. in Spitalul Judetean, zece angajati sunt confirmati pozitiv, toti de la Terapie Intensiva.

Focar de Covid-19 la o Clinica a Spitalului Judetean Timisoara

Noua cadre medicale si zece pacienti au fost confirmati pozitiv iar Clinica de Chirurgie Vasculara d.

Timis: 9 asistente si infirmiere si 10 pacienti de la Clinica de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean, confirmati cu COVID-19

Noua asistente si infirmiere si zece pacienti de la Clinica de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean Timisoara au fost depistati pozitiv la testul COVID-19, sectia fiind carantinata pentru urmatoarele 14 zile, a anuntat, miercuri, managerul Raul Patrascu, citat de Agerpres. Patrascu sustine ca acest lucru s-a intamplat desi au fost luate toate masurile profesioniste de preventie testari repetate, triajul zilnic al intregului personal, monitorizarea purtarii adecvate a echipamentului de protectie, circuitele speciale etc. ) date ca exemplu la nivel national si international.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )