Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de infectie la un centru de batrani din Vrancea: 29 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

B1 B1,
Focar de infectie la un centru de batrani din Vrancea: 29 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Situatie tot mai grava la un centru de batrani din Odobesti, judetul Vrancea, unde un numar de 29 de persoane, angajati si varstnici aflati ingrijire au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit DSP. continuă pe B1

Focar de coronavirus la un centru de batrani din Dambovita: Sunt infectati peste 40 de varstnici si angajati

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de batrani din Racari Dambovita), unde sunt infectate 41 de persoane - varstnici si angajati ai unitatii.

Kinga Sebestyen a donat masti de protectie asistentelor unui azil de batrani din Oradea

Kinga Sebestyen a donat masti de protectie angajatilor unui azil de batrani din Oradea. Produsele au fost achizitioate si donate in urma vanzarii online a tricourilor pe care aceasta le-a lansat in scop caritabil.

Mii de varstnici cu simptome de coronavirus au murit in caminele de batrani din Italia fara sa fi fost testati

Peste 6. 000 de varstnici au murit in caminele de batrani din Italia incepand din 1 februarie si pana astazi, iar circa 40% dintre ei aveau simptome sprecifice coronavirusului, precum febra si tuse. Mai putin de o mie au fost insa testati pentru COVID-19, a anuntat vineri Institutul Superior de Sanatate italian, scrie agentia EFE, preluata de Agerpres.

Rafila: Un nou focar infectie intr-un centru pentru varstnici, in Dambovita

Un numar de 41 de persoane de la Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice din Racari, Dambovita, au fost depistate cu COVID-19, a anuntat, vineri, presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, la Marius Tuca Show.

Focar de coronavirus intr-un camin de batrani din Dambovita: zeci de oameni infectati de o angajata asimptomatica

Circa 30 de persoane de la un centru medico-social din localitatea Racari au fost confirmate cu coronavirus si internate la Spitalul de Infectioase din Targoviste. Testarea a fost facuta dupa ce o ingrijitoare a fost confirmata cu COVID-19.

Dosare penale in spitalele din Vrancea

Au curs dosarele penale dupa vizita Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in Vrancea. Primul acuzat de infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor a fost chiar fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Sfatul Pantelimon din Focsani, Constantin Mandrila.

Un preot din Vrancea le cere enoriasilor sa stea acasa in noaptea de inviere si le promite ca duce el lumina acasa si la toate mormintele

Un preot din parohia Dragosloveni, comuna Dumbraveni, isi indeamna enoriasii sa stea acasa in noaptea de Paste si le promite acestora ca va duce lumina invierii in casele lor, precum si la toate mormintele din cimitir.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )