Libnet.ro
UNICEF

19:30

Focar de pesta porcina africana, confirmat in judetul Giurgiu

Adevărul Adevărul,
Focar de pesta porcina africana, confirmat in judetul Giurgiu

Toti porcii din exploatatia unde a fost confirmat noul focar de pesta porcina africana vor fi ucisi. Primul focar din judetul Giurgiu a fost confirmat in localitatea Branistari. continuă pe Adevărul

Focar de pesta porcina africana confirmat, in judetul Giurgiu

Toti porcii din exploatatia unde a fost confirmat noul focar de pesta porcina africana vor fi ucisi. Primul focar din judetul Giurgiu a fost confirmat in localitatea Branistari.

Un nou focar de pesta porcina

Autoritatile au confirmat, astazi, aparitia unui nou focar de pesta porcina africana la Galati, intr-o gospodarie cu 88 de porci aflata la marginea orasului, acesta fiind cel de-al paisprezecelea focar din judet.

Un nou focar de pesta porcina in judetul Galati. Cati porci vor fi eutanasiati

Prezenta virusului a fost confirmata intr-o gospodarie cu foarte multi de porci, unde fusese gasit un mistret mort.

Un nou focar de pesta porcina. De aceasta data este vorba despre o ferma izolata in camp din Galati

Avem un nou focar de pesta porcina, in Galati. De aceasta data a fost depistat intr-o ferma izolata in camp, spre granita cu Republica Moldova. Se pare ca fermierul a anuntat medicul veterinar, iar.

Care este situatia focarelor de pesta porcina cu trei luni inainte de Craciun

Numarul de localitati afectate de pesta porcina africana scade usor, potrivit statisticilor ANSVSA. La data de 27 septembrie, cu circa trei luni inainte de Craciun, pesta porcina africana PPA) era semnalata.

Prefectul judetului: 51 de focare de pesta porcina, confirmate in 9 localitati

Tot mai multe focare de pesta porcina sunt confirmate in judetul Calarasi. Pana in prezent, autoritatile au anuntat existenta a 51 de focare si alte trei suspiciuni in lucru.

Numarul FOCARELOR de PESTA PORCINA, in crestere! Gospordarii din 233 de localitati AFECTATE

Creste numarul focarelor de pesta porcina. La aceasta data, pesta evolueaza in 233 de localitati din 13 judete, cu un numar de 952 de focare dintre care 15 in exploatatii comerciale) si 72 de cazuri la mi.

Numarul FOCARELOR de PESTA PORCINA, in crestere! Gospodarii din 233 de localitati AFECTATE

Creste numarul focarelor de pesta porcina. La aceasta data, pesta evolueaza in 233 de localitati din 13 judete, cu un numar de 952 de focare dintre care 15 in exploatatii comerciale) si 72 de cazuri la mi.

MASURI RADICALE in plina epidemie de pesta porcina! Masinile folosite in transportul porcilor ar putea fi CONFISCATE

In plina epidemie de pesta porcina, un fermier propune ca autoritatile sa confiste masinile implicate in transportul porcilor proveniti din judetele afectate de molima. Fermierul Adrian Radulescu.

Focar nou de pesta porcina n municipiul Galati. Peste 130 de porci vor fi eutanasiati

Pesta porcina africana se extinde la periferiile orasului Galati, unde a fost descoperit inca un focar al virusului. in urma cu doua zile, prezenta virusului fusese confirmata intr-o gospodarie din extravilanul municipiului, spre granita cu Republica Moldova, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )