Libnet.ro
UNICEF

19:30

Focar de TBC la o scoala din Braila. Au fost confirmate trei cazuri, iar autoritatile au declansat o ancheta

Adevărul Adevărul,
Focar de TBC la o scoala din Braila. Au fost confirmate trei cazuri, iar autoritatile au declansat o ancheta

Toti cei trei pacienti sunt elevi. Primul bolnav de tuberculoza, un adolescent de 14 ani, a fost depistat in luna aprilie. Autoritatile sanitare au demarat o ancheta epidemiologica. Aceasta vizeazacirca 120 de elevi si 30 de profesori. continuă pe Adevărul

Alerta la o scoala din Braila. Un elev a fost diagnosticat cu TBC

Panica la scoala gimnaziala Nikos Kazantzakis din Braila, dupa ce un elev a fost diagnosticat recent cu TBC. Este vorba despre un baiat de 14 ani, elev in clasa a 7-a, internat in Sectia de Boli i.

ALERTA la Braila: Un elev a fost diagnosticat cu TBC. in scoala sunt si alte suspiciuni

Un elev de clasa a VII-a de la o scoala din Braila a fost diagnosticat cu TBC. Baiatul, care are 14 ani si invata la scoala gimnaziala Nikos Kazantzakis din oras, a avut un rezultat pozitiv la testarea.

Un adolescent de 18 ani din Braila a injunghiat doua persoane. Ce pedeapsa a primit tanarul pentru gestul sau socant

Un tanar de 18 ani, din Braila, a fost gasit vinovat de tentativa de omor calificat. Acesta va fi internat intr-un centru de detentie. Adolescentul e acuzat ca, in luna februarie a anului trecut, a.

Buzau: Ancheta la o scoala din Movila Banului, unde au fost gasite pliante cu Rares Bogdan, candidat al PNL la alegerile europarlamentare

Ministerul Educatiei cere Inspectoratului Scolar Judetean Buzau sa demareze o ancheta in scoala din comuna Movila Banului, unde ar fi fost aduse in cursul zilei afise electorale cu Rares Bogdan, candidatul PNL la alegerile europarlamentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )