Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alerta la o scoala din Braila. Un elev a fost diagnosticat cu TBC

Antena3 Antena3,
Alerta la o scoala din Braila. Un elev a fost diagnosticat cu TBC

Panica la scoala gimnaziala Nikos Kazantzakis din Braila, dupa ce un elev a fost diagnosticat recent cu TBC. Este vorba despre un baiat de 14 ani, elev in clasa a 7-a, internat in Sectia de Boli i. continuă pe Antena3

ALERTA la Braila: Un elev a fost diagnosticat cu TBC. in scoala sunt si alte suspiciuni

Un elev de clasa a VII-a de la o scoala din Braila a fost diagnosticat cu TBC. Baiatul, care are 14 ani si invata la scoala gimnaziala Nikos Kazantzakis din oras, a avut un rezultat pozitiv la testarea.

Un adolescent de 18 ani din Braila a injunghiat doua persoane. Ce pedeapsa a primit tanarul pentru gestul sau socant

Un tanar de 18 ani, din Braila, a fost gasit vinovat de tentativa de omor calificat. Acesta va fi internat intr-un centru de detentie. Adolescentul e acuzat ca, in luna februarie a anului trecut, a.

Focar de TBC la o scoala din Braila. Au fost confirmate trei cazuri, iar autoritatile au declansat o ancheta

Toti cei trei pacienti sunt elevi. Primul bolnav de tuberculoza, un adolescent de 14 ani, a fost depistat in luna aprilie. Autoritatile sanitare au demarat o ancheta epidemiologica. Aceasta vizeazacirca 120 de elevi si 30 de profesori.

Atac fara precedent la adresa presedintelul Klaus Iohannis, din partea unui fost lider liberal

Atac fara precedent la adresa presedintelul Klaus Iohannis, din partea unui fost lider liberal. Aristotel Cancescu ii atrage atentia lui Iohannis ca a ajuns in functie sprjinit de oameni pe care acum ii.

PMP ii cere demisia lui Dan dupa ce protestatarii din Topoloveni au fost ridicati de jandarmi (VIDEO)

PMP ii cere demisia ministrului Carmen Dan dupa ce protestatarii din Topoloveni au fost ridicati de jandarmi. impreuna cu alte 41 de grupuri civice, liderii Partidului Miscarea Populara sustin ca ministrul.

Au avut o frumoasa poveste de dragoste, dar s-a incheiat dramatic. O eleva din Constanta a fost amenintata, lovita si sugrumata de fostul iubit

O eleva a unui liceu prestigios din Constanta a fost victima fostului ei iubit, care a amenintat-o si a sugrumat-o. Adolescenta a fost nevoita sa ceara ajutorul autoritatilor pentru a scapa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )