Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un adolescent de 18 ani din Braila a injunghiat doua persoane. Ce pedeapsa a primit tanarul pentru gestul sau socant

Antena3 Antena3,
Un adolescent de 18 ani din Braila a injunghiat doua persoane. Ce pedeapsa a primit tanarul pentru gestul sau socant

Un tanar de 18 ani, din Braila, a fost gasit vinovat de tentativa de omor calificat. Acesta va fi internat intr-un centru de detentie. Adolescentul e acuzat ca, in luna februarie a anului trecut, a. continuă pe Antena3

Gest socant! Un adolescent de 14 ani, din Botosani, lovit cu un par in cap de un tanar aflat sub influenta alcoolului

Un copil de 14 ani, din Botosani, a fost lovit cu un par in cap, in noaptea de sambata spre duminica. Acesta a ajuns cu capul crapat la spital. Adolescentul se afla in fata barului La moara,.

Doua persoane au fost ranite dupa furtuna din Capitala

Doua persoane au fost ranite luni seara, in urma conditiilor meteo nefavorabile din Capitala, a anuntat ISU Bucuresti-Ilfov. Cele doua persoane sunt constiente si au dorit sa fie transportate la spital, a.

Adolescent extrem de periculos retinut de politisti. A fost condamnat dupa ce a injunghiat doua persoane

Un adolescent de 18 ani a primit masura educativa a internarii intr-un centru de detentie dupa ce a fost gasit vinovat de tentativa la omor calificat.

Urma sa se intoarca acasa dintr-un club, dar nu a mai ajuns vreodata. Viata tanarului de 18 ani a fost luata intr-un mod tragic

O mama si-a luat ramas bun pentru totdeauna de la fiul ei de 18 ani, care a fost injunghiat mortal in inima. Alison Cope, in varsta de 45 de ani, care lucreaza cu elevi, incearca sa-i invete pe.

Alerta la o scoala din Braila. Un elev a fost diagnosticat cu TBC

Panica la scoala gimnaziala Nikos Kazantzakis din Braila, dupa ce un elev a fost diagnosticat recent cu TBC. Este vorba despre un baiat de 14 ani, elev in clasa a 7-a, internat in Sectia de Boli i.

Primaria Capitalei a solutionat in 18 ani doar jumatate din dosarele depuse pe Legea 10. in ritmul actual ar mai fi nevoie de peste 30 de ani pentru rezolvarea problemei

Primaria Capitalei a solutionat in 18 ani doar jumatate din dosarele administrative depuse pe Legea 10/2001 pentru restituirea imobilelor nationalizate de regimul comunist. Pe langa faptul ca oamenii nu se pot bucura de bunurile care le-au fost confiscate, situatia neclara a propritatii este unul din principalele motive pentru care o parte din imobilele din centrul orasului sunt in paragina. Practic nu investeste nimeni intr-o cladire care nu are regimul de proprietate clar sau este in litigiu.

Un copil de doi ani din Iasi a ajuns la spital dupa ce a mancat anticonceptionalele mamei. Cum se simte micutul

Un copil de doi ani din Iasi a mancat anticonceptionalele mamei, crezand ca sunt bomboane, si a ajuns la spital. Copilul a fost internat ca masura de precautie, dar se afla in afara oricarui.

Masacru intr-un bar din Brazilia. Mai multe persoane au deschis focul cu arme automate

Unsprezece persoane au fost impuscate mortal intr-un bar din nordul Braziliei duminica dupa-amiaza cand mai multi barbati mascati au deschis focul, a informat presa locala, citata luni de DPA. O a.

Preot de 34 de ani din Constanta, acuzat ca si-a filmat cumnata minora in baie

Un preot din Constanta este anchetat de procurorii DIICOT pentru pornografie infantila, dupa ce sotia lui, cu care se afla in proces de divort, l-a acuzat ca a filmat-o pe sora ei, minora, in baie, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )