Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fond de 10 milioane de dolari pentru femei care investesc n startupuri

Hotnews Hotnews,
 Fond de 10 milioane de dolari pentru femei care investesc n startupuri

Un nou fond de 10 milioane de dolari, denumit Cleo, urmeaza sa fie strans in SUA pentru a fi incredintat unor investitori-femei, care sa caute startupuri promitatoare si sa le ofere bani pentru dezvoltare, scrie publicatia americana de antreprenoriat Axios. continuă pe Hotnews

Defense News: SUA aloca 40 de milioane de dolari pentru lucrari de mbunatatire la baza Cmpia Turzii

Fortele aeriene al SUA au alocat aproape 40 de milioane de dolari pentru noi constructii si lucrari de imbunatatire la baza 71 aeriana Campia Turzii, cu scopul descurajarii Rusiei, relateaza site-ul Defense News, citand un document al aviatiei americane, informeaza Mediafax.

Elon Musk abandoneaza un plan imens de 72 de miliarde de dolari pentru Tesla, care a socat investitorii

Directorul general al Tesla, Elon Musk, a renuntat la incercarea de a retrage producatorul de automobile electrice de la bursa prin intermediul unui acord de 72 de miliarde de dolari, abandonand ideea care a socat investitorii si a atras atentia autoritatilor de reglementare, transmite Reuters.

Toyota va investi 500 milioane dolari n programul de masini autonome al Uber. Compania americana este evaluata la 72 miliarde dolari

Toyota a anuntat ca va investi 500 milioane de dolari in Uber pentru dezvoltarea programului de masini care se pot conduce singure, iar din 2021 tehnologiile Uber vor fi testate in trafic pe MPV-uri Toyota Sienna. Companiile auto isi dau seama ca vanzarile lor vor depnde de segmentul ride-sharing si investesc in el, in timp ce companiile de transport sunt constiente ca viitorul lor depinde de aliantele parafate cu marile companii auto.

Un roman din diaspora, mesaj dur pentru cei care muncesc in strainatate: De ce iti jecmanesti conationalii disperati?

Dinu Sovea, un roman stabilit in Londra care a devenit celebru pe retelele de socializare gratie postarilor lui amuzante, a publicat pe Facebook o noua postare. De aceasta data nu este vorba despre un.

Arafat: Au fost deschise dosare penale pentru persoanele care au introdus ilegal in tara produse din carne infectata cu pesta porcina

Au fost deschise dosare penale pentru cei care au introdus ilegal in tara produse din carne infectata cu pesta porcina, a declarat miercuri secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Raed Arafat,.

Ajutoare de stat de 132 milioane Euro pentru firme private: S-a anuntat cnd se depun cererile de finantare

Ministerul Finantelor a anuntat, miercuri, cand vor putea firmele private care fac investitii in Romania sa depuna cererile pentru ajutoarele de stat in valoare totala de 614 milioane de lei 132 milioane euro) pe anul 2018, dar aprobarea finantarilor este conditionata de rectificarea bugetara.

Laurentiu Cazan, cel care a coordonat interventia din 10 august, delegat pentru 6 luni la sefia Jandarmeriei Bucuresti

Maiorul Laurentiu Cazan, cel care a coordonat interventia jandarmilor la protestul din Piata Victoriei, a fost imputernicit, miercuri, in functia de director general al Jandarmeriei Bucuresti, pentru o perioada de 6 luni, informeaza institutia, potrivit Mediafax.

USR cere demisia lui Petre Daea, pentru incompetenta de care da dovada n gestionarea pestei porcine

USR cere demisia Petre Daea, pentru incompetenta de care da dovada ministrul Agriculturii in gestionarea crizei pestei porcine, informeaza un comunicat al formatiunii Politice.

Episcopia Greco-Catolica Oradea a deschis conturi pentru cei care doresc sa doneze pentru reconstruirea Palatului Episcopal

Episcopia Greco-Catolica de Oradea a deschis conturi speciale pentru reconstruirea Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, la Banca Transilvania, dupa incendiul de sambata spre duminica in care aproximativ 1. 300 de metri patrati ai monumentului de patrimoniu au fost afectati.

Anuntul facut de Papa Francisc pentru catolicii care divorteaza

Papa Francisc a condamnat miercuri divortul, care, potrivit lui, a devenit o moda, cand ideal ar fi ca familiile sa ramana unite. Este o moda, in reviste se poate citi ca cineva a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )