Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fond UE 2020: 100 milioane euro pentru companii de inteligenta artificiala. Consulta White Paper pe AI

Hotnews Hotnews,
 Fond UE 2020: 100 milioane euro pentru companii de inteligenta artificiala. Consulta White Paper pe AI

Uniunea Europeana va lansa o schema pilot de 100 de milioane de euro, in primele 3 luni ale anului 2020, pentru investitii in companii care dezvolta tehnologii de inteligenta artificiala AI), spune Comisia Europeana in raportul sau privind AI publicat miercuri. continuă pe Hotnews

Nou fond de 92,4 milioane Euro pentru startup-uri CEE, de la un investitor al romanilor de la FintechOS

Startup-urile IT din Europa Centrala si de Est CEE), inclusiv din Romania, vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, de 92,4 milioane de euro, lansat, miercuri, de compania de venture capital OTB Ventures, care a investit recent in firma romaneasca FintechOS.

Un IT-ist roman a obtinut o investitie de 1,44 milioane euro pentru startup-ul sau

Un startup de securitate cibernetica, fondat de un IT-ist roman, la Londra, a obtinut, zilele trecute, o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de lire sterline circa 1,44 milioane euro) din partea unor investitori de venture capital.

PENTRU ATRAGEREA FONDURILOR UE IN VIITOAREA PERIOADA DE PROGRAMARE Acord cu BEI de 20 milioane euro, pentru servicii de asistenta tehnica

Tara noastra a semnat cu Banca Europeana de Investitii BEI) un acord de servicii de asistenta tehnica in valoare de 20 de milioane de euro pentru atragerea fondurilor europene in viitoarea perioada de programare, informeaza Ministerul Fondurilor Europene MFE), a anuntat, vineri, Ministerul Fondurilor Europene.

Fond-record, de 820 milioane dolari, pentru startup-uri europene, lansat de Atomico, unde avem si un partener roman

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc de cate 4 milioane de dolari sau mai mult, dintr-un nou fond de investitii, de 820 de milioane de dolari, lansat de firma de venture capital Atomico, unde activeaza, mai nou, si o romanca, in calitate de partener.

45 de milioane de euro cheltuiti in 2019 pentru transportul, chiria sau diurna magistratilor Aproximativ 390 de milioane de euro, pentru drepturi salariale castigate de magistrati in instanta

Ministerul Justitiei trebuie sa plateasca in perioada 2020-2024 aproximativ 390 de milioane de euro pentru drepturi salariale ale magistratilor care si-au recuperat in instanta sporuri, de exemplu, in timp ce in ultimii patru ani s-au platit in acest sens aproximativ 200 de milioane de euro, a declarat ministrul desemnat al Justitiei, Catalin Predoiu, marti, la audierile din comisia parlamentara.

Comuna care a obtinut 10 milioane de euro pentru proiecte care sunt insa blocate din lipsa fortei de munca. Primar: Speram totusi sa nu reziliem contractele de finantare

Primarul comunei Saschiz, Ovidiu Soaita, sustine ca desi administratia locala are proiecte finantate in valoare de aproximativ 10 milioane de euro, firmele nu se mai prezinta la licitatii, iar cele care se prezinta, precum si cea care lucreaza la restaurarea Cetatii de Refugiu din secolul XIV, sunt in intarziere din cauza lipsei fortei de munca.

Volkswagen a oferit 830 milioane euro ca sa incheie amiabil un proces in Germania

Constructorul auto german Volkswagen VW) a informat vineri ca a propus suma de 830 milioane euro pentru a pune capat unei actiuni colective in justitie, demarata de clientii germani care vor sa obtina des and 172;pagubiri in urma scandalului Dieselgate, transmite DPA, conform Agerpres.

HORVaTH PARTNERS: Tara noastra va ajunge la investitii anuale de 50 milioane euro in start-up-uri de AI, pana in 2025

in ultimele trei luni ale anului trecut, investitiile in start-up-uri de AI in Romania s-au situat in jurul valorii de 20 milioane de euro * Kurt Weber: Cresterile la nivelul PIB-ului generate de AI si Machine Learning la nivelul Europei, vor fi de ordinul a 1,5 - 2 trilioane euro in urmatorii zece ani * intre 40% si 50% din locurile de munca existente este posibil sa fie inlocuite de solutii de automatizare, pana in 2030, conform estimarilor Horvath and Partners Investitiile in start-up-uri de Inteligenta Artificiala AI) din tara noastra se vor ridica la aproape 50 milioane euro anual in 2025, potrivit estimarilor Horvath and Partners, jucator local si international in piata consultantei de management.

Consultanti: Romania va ajunge la investitii anuale de 50 milioane euro in startup-uri de AI, pana in 2025

Investitiile in start-up-uri romanesti de Inteligenta Artificiala AI) vor ajunge la aproape 50 milioane euro anual, pana in 2025, potrivit estimarilor Horvath Partners. Nivelul investitiilor in firme de AI din ultimul trimestru T4) din 2019 plaseaza Romania aproape de varful clasamentului tarilor din Europa de Est, in urma Ungariei, Rusiei si Poloniei, dar inaintea Cehiei, Sloveniei sau Slovaciei.

PRIN IMPLEMENTAREA UNUI PROIECT DE PESTE 80 MILIOANE EURO Galatiul va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare

Municipiul Galati va deveni cel mai mare port romanesc la Dunare, care va opera containere din si catre Asia, fostul spatiu sovietic si Uniunea Europeana, prin implementarea unui proiect de peste 80 milioane euro care prevede construirea unei platforme multimodale, se arata intr-o informare transmisa de Administratia Porturilor Dunarii Maritime APDM) Galati, preluata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )