Libnet.ro
UNICEF

11:00

Grupul Romcarbon a inregistrat o pierdere de 1,64 milioane lei in prima jumatate a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Romcarbon a inregistrat o pierdere de 1,64 milioane lei in prima jumatate a anului

Grupul Romcarbon a inregistrat in primul semestru din 2020 o pierdere neta de 1,642 milioane lei, in crestere cu 478. 000 lei comparativ cu aceeasi perioada a anului 2019, conform datelor financiare remise Bursei de Valori Bucuresti, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

FATA DE O PIERDERE IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2019 iHunt raporteaza un profit net de 1,88 milioane lei, in primul semestru

Cezar Stroe: Rezultatele ne permit sa ajustam estimarile din buget, in sensul majorarii rezultatuluinetasteptat pentru finalul anului, dela2,8milioanelei lapestepatru milioane lei *Astazi, actionarii iHunt au pe ordinea de zi aprobarea unui program de emisiune de obligatiuni, pentru care se doreste listarea la BVB iHunt Technology HUNT), retailer online si producator de telefoane mobile, a raportat pentru primele sase luni ale anului, un profit net de 1,88 milioane de lei, fata de o pierdere de 0,61 milioane de lei, la jumatatea anului trecut, rezultat aparut in conditiile cresterii cifrei de afaceri la 14,72 milioane lei, cu 52,4% peste cea de la finele primului semestru din 2019, reiese din raportul companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FATA DE O PIERDERE LA JUMATATEA ANULUI TRECUT Aages obtine un profit de 0,63 milioane lei, in primul semestru

Aages Targu Mures AAG), companie ce produce instalatii de incalzire prin inductie, a raportat pentru primul semestru al anului un profit net consolidat de 0,627 milioane de lei, fata de o pierdere de 0,291 milioane lei la jumatatea anului trecut.

IN URMA IMPACTULUI PUTERNIC AL PANDEMIEI DE COVID-19 Sphera raporteaza o pierdere de 22,4 milioane lei, in primul semestru

Venituri din vanzari in restaurante cu 31% sub cele inregistrate in primele sase luni ale lui 2019 Sphera Franchise Group SFG), operatorul lanturilor de alimentatie publica KFC, PizzaHut si Taco Bell, a raportat pentru primele sase luni ale anului, o pierdere de 22,36 milioane de lei, fata de profit de 18,09 milioane de lei, dinamica aparuta pe fondul scaderii vanzarilor din restaurante cu 31,6%, pana la 304,58 milioane de lei, reiese din raportul companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BRD a finantat cu 52,5 milioane lei lucrarile de constructie a stadionului Steaua

BRD Groupe Societe Generale si Constructii Erbasu SA, in calitate de lider al Asocierii Constructii Erbasu - Concelex - Terra Gaz Construct, au semnat un contract de credit in valoare de 52,5 milioane lei pentru realizarea lucrarilor de constructie a noului stadion Steaua.

ANPIS: Ajutorul social platit in iulie a totalizat 44 milioane lei

Suma totala platita in luna iulie 2020 de statul roman pentru ajutorul social venit minim garantat) s-a ridicat la 43,999 milioane de lei, suma medie platita fiind de 262,92 de lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), relateaza Agerpres.

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Transgaz raporteaza un profit de 231 milioane lei, in crestere cu 18%

Transgaz Medias TGN) a raportat, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net de aproape 231,17 milioane de lei, cu 18% peste cel din primul semestru a lui 2019, in timp ce veniturile totale s-au ridicat la 1,586 miliarde lei, in crestere 23%, pentru aceeasi perioada de raportare.

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Profitul Turbomecanica scade cu 30%, la zece milioane lei

Turbomecanica Bucuresti TBM) a obtinut, pentru primul semestru al anului, un profit net de 10,09 milioane de lei, cu 30,3% sub cel de la jumatatea anului trecut, in conditiile cresterii cheltuielilor intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, reiese din raportul companiei aviatice publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Heliport amenajat la Blaj printr-un parteneriat cu Consiliul Judetean Alba. Proiectul costa aproape 3 milioane de lei

Consiliul Judetean CJ) Alba si Primaria municipiului Blaj vor sa realizeze, in parteneriat, un heliport, in valoare totala de peste 2,9 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )