Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondul de Supravietuire din Olanda are cea mai mare parte a activelor plasata in Romania: Actiunile romanesti sunt in valoare de 1,54 milioane de euro

B1 B1,
Fondul de Supravietuire din Olanda are cea mai mare parte a activelor plasata in Romania: Actiunile romanesti sunt in valoare de 1,54 milioane de euro

Fondul de Supravietuire din Olanda a pariat 35% din banii sai, adica cea mai mare parte a activelor, la Bursa din Bucuresti, scrie economica. net. Actiunile romanesti sunt in valoare de 1,54 milioane de euro. continuă pe B1

Cea mai mare captura de heroina care a tranzitat Romania din 1990 incoace, capturata la Satu Mare

Procurorii au capturat marti in Vama Petea cea mai mare cantitate de droguri de mare risc care a tranzitat teritoriul Romaniei din 1990 incoace. Traficantii erau de origine turca si romana, iar drogurile urmau sa ajunga in Olanda. Valorea celor 330 de kilograme de heroina este de 40 de milioane de euro.

Radu Tudor: Traian Basescu nu poate iesi singur pe strada. E cea mai mare umilinta

Cred ca cea mai mare umilinta pentru un om politic, pentru un om de stat care are privilegiul de a ocupa o functie importanta de-a lungul vietii sale este sa nu poata iesi singur pe strada dupa ce a.

Ce salarii au presedintii din Europa. Angela Merkel are cea mai mare leafa din Europa

Ce salarii au presedintii din Europa. Dupa ce presedintele francez Francois Hollande a renuntat, in 2012, la 30% din salariu, iar presedintele rus Vladimir Putin si-a taiat, in 2015, salariul cu 10 procente din cauza crizei care afecteaza tara sa, cancelarul german Angela Merkel este de departe cel mai bine platit lider european, potrivit unui clasament realizat in acest an de CNN Money.

Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie

Pentru ca este mult mai usor sa vinzi un telefon cu superlative absolute,Doogee HomTom este smartphone-ul cu cea mai mare baterie. intr-o perioada in care marii producatori de gadgeturi fac eforturi absurde pentru a lansa dispozitive din ce in ce mai subtiri, este imbucurator momentul in care o companie mai putin cunoscuta lupta impotriva curentului. [] Doogee HomTom e noul smartphone cu cea mai mare baterie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare captura de heroina din Romania, de 40 de milioane de euro, descoperita de DIICOT (VIDEO)

Autoritatile romane au anuntat miercuri cea mai mare captura de heroina din Romania de dupa 1990, si anume o captura de 40 de milioane de euro, potrivit sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, informeaza B1.

Dupa ce a indexat Internetul, Google iti arata unde e cea mai mare poluare

Daca am sti exact care intersectii sunt cele mai poluate, am putea planta copaci sau schimba programele semafoarelor pentru a imbunatati calitatea aerului. Cei de la Google s-au gandit la aceasta problema si au gasit chiar o solutie. Gigantul american a dezvaluit ca lucreaza cu startupul Aclima de un an si jumatate, cu scopul de [] Dupa ce a indexat Internetul, Google iti arata unde e cea mai mare poluare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

in august, Cea mai mare ora de sport se muta la mare

Cea mai mare ora de sport va avea loc pe 1 august 2015, in intervalul 9. 00, in Piateta Perla din Mamaia .

Probabil cea mai mare lovitura

300 de milioane de lei vechi si un laptop este paguba pe care a facut-o un hot, intr-un apartament din Gherla, iar politistii sunt acum pe urmele lui, scrie gherlainfo. ro. La politie a fost depusa o plangere in acest.

ANM: Seceta se va accentua in cea mai mare parte a teritoriului agricol

Vremea caniculara prognozata pentru aceste zile va afecta culturile agricole pe suprafete extinse din tara, iar deficitul de apa din sol se va mentine in regiunile din estul sud-estul, sudul si vestul tarii,.

Producatorii moldoveni, prezenti la cea mai mare expozitie de incaltaminte din lume

Cinci intreprinderi autohtone de pe ambele maluri ale raului Nistru vor participa la cea mai mare expozitie de incaltaminte si accesorii din lume organizata la Dusseldorf, Germania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )