Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fonduri de aproape 60 de milioane de euro pentru firme inovatoare romnesti. Descarca propunerea de ghid

Hotnews Hotnews,
 Fonduri de aproape 60 de milioane de euro pentru firme inovatoare romnesti. Descarca propunerea de ghid

Firme romanesti de toate dimensiunile, inclusiv microintreprinderile, si alti beneficiari vor putea obtine fonduri nerambursabile de 500. 000-8 milioane de euro pe proiect, pentru activitati de cercetare si inovare, printr-o linie de finantare in valoare totala de aproape 30 de milioane de euro, aflata in pregatire. Cea mai mare parte din bani provind din Politica de Coeziune a Uniunii Europene. continuă pe Hotnews

Ajutoare de stat de 132 milioane Euro pentru firme private: S-a anuntat cnd se depun cererile de finantare

Ministerul Finantelor a anuntat, miercuri, cand vor putea firmele private care fac investitii in Romania sa depuna cererile pentru ajutoarele de stat in valoare totala de 614 milioane de lei 132 milioane euro) pe anul 2018, dar aprobarea finantarilor este conditionata de rectificarea bugetara.

Licitatie de aproape 5 milioane de euro pentru colectarea deseurilor, castigata in Alba de o firma cu sediul in Portugalia

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Salubris Alba a finalizat procedura de selectie pentru concesionarea serviciului de colectare si transport a deseurilor in zona 4 a judetului.

Investitii de peste 60 milioane lei pentru finantarea unor lucrari de aparare impotriva inundatiilor pe raul Mures in Alba, Arad si Hunedoara

Ministerul Apelor si Padurilor anunta semnarea contractului de asistenta tehnica pentru proiectul Marirea gradului de protectie impotriva inundatiilor in B. Mures prin ridicarea clasei de importanta a infrastructurii existente de aparare, investitie in valoare de peste 63,6 mil lei 14 mil euro) finantata din fonduri europene.

FOTO Cel mai mare mall din centrul unui oras se deschide anul viitor. Costa 60 de milioane de euro. Primele imagini din interior

AFI Brasov este situat in centrul orasului, pe locul fostei uzine Hidromecanica. Este o investitie de 60 de milioane de euro si se va deschide in 2019. O noutate pentru un mall din Brasov este o terasa de mari dimensiuni ce va oferi o panorama spectaculoasa spre Muntele Tampa. Investitia va oferi si 2. 000 de locuri de munca.

Business report: S-a decis: O autostrada va traversa Bucurestiul; Fiscul nu va amenda firmele care nu vor avea case de marcat cu jurnal electronic la 1 septembrie; 47,6 milioane de euro pentru modernizarea sistemului 112. Ce beneficii aduce proiectul

Peste 350 de muncitori vor lucra la cea mai noua fabrica de componente auto din judet. Firma de componente auto de la. Cei care se bucura de preturile mici din Romania nu sunt romani. Romania domina topul tarilor cu cele mai ieftine produse.

Sindicate: Romania risca sa piarda sute de milioane de euro pentru piata muncii, din cauza neputintei guvernelor

Romania risca sa piarda peste 628 de milioane de euro bani europeni pentru ca, din cauza neputintelor guvernelor, se afla in continuare in coada clasamentului absorbtiei fondurilor nerambursabile dedicate pietei muncii, iar acesti bani ar fi trebuit sa fie utilizati cu dedicatie mult hulitilor cetateni romani in varsta de munca care continua sa ingroase randurile asistatilor sociali, acuza Blocului National Sindical intr-un comunicat.

imprumuturi de zeci de milioane de euro pentru reabilitarea unor cladiri ale Politiei si Jandarmeriei. Guvernul si-a dat acordul

Guvernul si-a dat acordul de principiu privind contractarea a doua imprumuturi de la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, pentru reabilitarea, consolidarea si reconstructia unor cladiri ale.

Guvernul a mai gasit 100 milioane de euro pentru fotbal

Euro 2020 bate la usa, stadioanele inca sunt departe de a fi cel pu in renovate, dar dinspre Guvern vestile bune curg una dupa alta.

Un cetatean german, prins n flagrant cnd lua 10.000 de euro pentru a interveni pe lnga un procuror

Un cetatean german, de origine romana, a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 10. 000 de euro pretinsi de la o persoana cercetata penal. Barbatul ceruse initial 200. 000 de euro pentru a interveni pe langa procurorul de caz in favoarea persoanei care i-a dat banii, scrie Mediafax.

Restaurarea Castelului Corvinilor mai asteapta. Licitatia pentru proiectul de cinci milioane de euro a fost contestata

Licitatia pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, un proiect in valoare de aproape cinci milioane de euro, finantat prin fonduri de la Uniunea Europeana, a fost contestata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )