Libnet.ro
UNICEF

08:15

Fonduri europene 2020: De luni, 4 mai, firmele vor putea sa ceara cei 200.000-1 milion Euro pentru afaceri POR 2.2-IMM

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2020: De luni, 4 mai, firmele vor putea sa ceara cei 200.000-1 milion Euro pentru afaceri POR 2.2-IMM

Firme mici si mijlocii IMM) din 18 judete vor putea depune online, incepand de luni, 4 mai, proiectele pentru fondurile europene de cate 200. 000-1 milion de euro, pentru afaceri din domenii diverse, de la IT la confectii, in cadrul liniei de finantare POR 2. continuă pe Hotnews

Violeta Alexandru: Firmele vor primi ajutor si dupa repornirea activitatii. Vor fi ajutate si cele care nu si-au inchis in timpul restrictiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca firmele vor primi ajutor si dupa repornirea activitatii, pe o perioada de mai multe luni, sprijinul financiar fiind insa mai consistent in prima luna. De masuri de sprijin vor beneficia insa si firmele care au reusit sa-si mentina deschisa activitatea in timpul restrictiilor.

Noi categorii de personal vor primi cate 2.500 de lei din fonduri europene

Noi categorii de personal vor primi cate 2. 500 de lei din fonduri europene, a informat sambata Ministerul Fondurilor Europene intr-un comunicat.

Ce idei mai au romanii pentru afaceri din fonduri europene: fabrica de palarii finantata cu 70.000 de euro prin AFIR

Fonduri europene pentru dezvoltarea unei afaceri cu palarii. Initiativa apartine unei familii din Alba care a accesat fonduri europene prin intermediul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

Vor putea romanii sa faca nunti dupa 15 mai? Ce raspunde Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de romani. El spune ca pentru a ajunge intr-o faza optimista dupa 15 mai romanii trebuie sa fie in continuare foarte constiinciosi si foarte responsabili: Depinde de comportamentul nostru, sa mai rabdam un pic, inca doua saptamani.

Ministrul Sanatatii, despre posibila relaxare din 15 mai: Tine de noi daca vor putea exista astfel de masuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, 30 aprilie, la Suceava ca misiunea echipei militare de conducere a Spitalului Judetean Sf. Ioan cel Nou s-a incheiat. Managementul a fost predat unei echipe civile. Ministrul a spus ca unitatea medicala va trebui sa devina ceea ce a fost inainte de pandemie: un spital etalon.

Orban: Dupa 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic

Premierul Ludovic Orban a declarat ca intr-o prima faza, dupa data de 15 mai, autoritatile vor ridica acele restrictii pentru care exista cel mai mic risc epidemiologic, punctand ca acest lucru se va face gradual, scrie Agerpres.

Noi fonduri de 1 miliard Euro pentru firmele romanesti, prin 4 instrumente negociate acum

Firmele micro, mici si mijlocii IMM) romanesti vor putea accesa fonduri nerambursabile si alte forme de sprijin prin 4 noi instrumente de interventie in valoare totala de 1 miliard de euro, ce vor fi sustinute din fonduri europene, care se afla in prezent inca sub negocieri intre Romania si Comisia Europeana, a declarat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Consiliul General a aprobat bugetele companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea: 2,8 miliarde lei pe 2020 Peste 644 milioane vor merge pe salarii, circa 20 milioane lei la directori si CA-uri

Cele 23 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea au in 2020 venituri estimate la peste 2,819 miliarde lei si cheltuieli de 2,789 miliarde lei, potrivit proiectelor de buget aprobate joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Pana la finalul anului, firmele estimeaza ca vor avea circa 10. 278 de angajati, iar cheltuielile cu acestia se ridica la circa 644 milioane lei. Doar salariile consiliilor de administratie si ale directorilor se ridica la circa 20 milioane lei. in bugetele aprobate apar si datele privid profitul si pierderile pe 2019. Astfel, din cele 23 de companii, 13 au iesit pe profit, iar restul pe pierdere. Profitul a totalizat 113 milioane lei, iar pierderile circa 52 milioane lei, dar nu la toate se precizeaza daca este pierdereprofit net.

Comuna unde toti elevii vor putea invata online. Cum sunt invatati copiii de gimnaziu sa comunice la distanta

Comuna Corbi este prima din Arges care implementeaza un proiect-pilot pentru invatamantul la distanta, ce prevede achizitionarea a 100 de tablete cu aplicatii preinstalate pentru elevii claselor V-VIII si angrenarea mai multor voluntari pentru a-i invata pe elevi comunicarea online. Daca proiectul functioneaza, va fi extins la elevii claselor I-IV.

Activitatea IMM va fi sprijinita cu aproximativ un miliard de euro

Bugetul de sprijin si interventie din fonduri europene destinat IMM-urilor este de circa un miliard .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2969 seconds )