Libnet.ro
UNICEF

14:46

Ce idei mai au romanii pentru afaceri din fonduri europene: fabrica de palarii finantata cu 70.000 de euro prin AFIR

Adevărul Adevărul,
Ce idei mai au romanii pentru afaceri din fonduri europene: fabrica de palarii finantata cu 70.000 de euro prin AFIR

Fonduri europene pentru dezvoltarea unei afaceri cu palarii. Initiativa apartine unei familii din Alba care a accesat fonduri europene prin intermediul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR). continuă pe Adevărul

Activitatea IMM va fi sprijinita cu aproximativ un miliard de euro

Bugetul de sprijin si interventie din fonduri europene destinat IMM-urilor este de circa un miliard .

Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

Ministrul Mediului a declarat ca era previzibila condamnarea Romaniei de catre Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti, dat fiind ca pana acum Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un.

Accelerator de afaceri pentru antreprenori din industria ospitalitatii: Cine se poate inscrie

Dintre antreprenorii care s-au inscris pana acum in accelerator, 50% dezvolta produse digitale, 25% creeaza concepte de produse dedicate sectorului si 25% au un model de business bazat pe concepte de servire a mancarii si bauturii. De asemenea, 80% dintre proiectele inscrise in HoReCa Business Accelerator sunt la nivelul de startup, iar 20% sunt idei de afaceri.

Contract de 2,85 miliarde de lei pentru Spitalul Regional de Urgenta Craiova. Cum ar trebui sa arate noul spital

Contractul de finantare din fonduri europene a Spitalului Regional de Urgenta Craiova a fost semnat joi. Valoarea totala a investitiei este de 2,85 miliarde de lei, iar spitalul regional ar trebui sa aiba o capacitate de 807 paturi si 19 sali de operatie.

RALUCA TURCAN: Guvernul a semnat contractul pentru finantarea celui de-al treilea Spital Regional de Urgenta

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, joi, semnarea contractului de finantare din fonduri europene a Spitalului Regional de Urgenta Craiova, cu o valoare totala a investitiei de 2,85 miliarde de lei.

Robert Cazanciuc (PSD): Statul e obligat sa negocieze conditii mai bune pentru muncitorii romani din strainatate. Fara plan de relansare, angajatii cu contracte suspendate, peste 1 milion, vor fi someri (FOTO)

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a afirmat ca statul roman este obligat sa negocieze salarii mai mari si asistenta medicala pentru romanii care sunt nevoiti sa plece la.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Vasile Puscas, despre solutiile europene pentru iesirea din criza

Pandemia COVID-19 nu a lasat Uniunii Europene cale de intoarcere. Numai trecand peste vechile lupte privind contributiile si datoriile bugetare nationale, europenii pot incepe sa investeasca in recuperarea economica.

Ne asteapta o criza alimentara? Ce spun oamenii de afaceri din Romania: Avem si noi scaderi de 20%

Intrebarea care sta pe buzele tuturor este Daca ne asteapta o criza alimentara in Europa. Au fost imagini din Spania, cu oamenii care dau buzna in magazine. Omul de afaceri Frank Timis a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, a vorbit despre modul cum sunt gestionate lucrurile in Romania.

DIN 4 MAI Ford redeschide fabricile din Germania, Spania, Romania si pariaza pe autoturismele hibride

Ford isi redeschide luni, 4 mai, fabricile germane de la Saarlouis si Koln, cea spaniola de la Valencia si cea romaneasca de la Craiova.

Radu Banciu, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Bucuresti: Nici n-a venit bine hartiuta si toti direct pe Gabriela Firea. De fapt, nimeni niciodata nu s-a interesat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene de a condamna Romania pentru nivelul de poluare din Bucuresti. Banciu a sustinut ca de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )