Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fonduri europene 2020: Pana la 150.000 Euro pentru antreprenori IT

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2020: Pana la 150.000 Euro pentru antreprenori IT

Antreprenorii si firmele IT din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, pot obtine fonduri europene de pana la 150. 000 de euro fiecare, intr-un accelerator de afaceri axat pe portabilitate de date, la care se fac inscrieri online pana pe 22 aprilie 2020. continuă pe Hotnews

Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

Simona Halep a anuntat ca a donat 30. 000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19.

Bulgaria vrea sa adere mai repede la zona euro pentru a beneficia de fondurile destinate depasirii crizei coronavirusului

Bulgaria spera sa accelereze cu cateva luni procesul de aderare la zona euro pentru a beneficia de creditele acordate doar tarilor membre si destinate depasirii crizei economice provocate de coronavirus.

Franta pune la bataie 35 de milioane de euro pentru salvarea tenisului

Federatia franceza a lansat un plan financiar in valoare de 35 milioane euro pentru sustinerea tenis.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana a aprobat schema Guvernului in valoare de 3,3 miliarde de euro, pentru sustinerea IMM-urilor. Masurile, necesare pentru a remedia o perturbare grava a economiei

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o schema de ajutoare a Romaniei in valoare de 16 miliarde de lei, adica aproximativ 3,3 miliarde de euro, ce vizeaza sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii.

Allianz-Tiriac Asigurari doneaza 80.000 de euro pentru cumpararea a cinci aparate ATI

Spitalul modular construit de Asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias din Bucuresti, precum si alte spitale din tara vor fi dotate cu cinci aparate de Terapie Intensiva ATI) pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19, dupa o donatie de 80. 000 de euro efectuata de Allianz-Tiriac Asigurari.

Allianz-Tiriac Asigurari a donat 80.000 de euro pentru achizitia a cinci aparate ATI pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 in stare critica

Allianz-Tiriac Asigurari s-a alaturat eforturilor de combatere a noului coronavirus prin dotarea cu cinci aparate ATI in valoare de 80. 000 de euro a spitalului modular - construit de asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias din Bucuresti pentru tratarea cazurilor grave de COVID-19 - precum si a unor spitale din tara, a anuntat vineri asiguratorul.

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutoare de 3,3 mld. de euro pentru sustinerea IMM-urilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat sambata o schema de ajutoare a Romaniei in valoare de 16 miliarde de lei aproximativ 3,3 miliarde de euro), ce vizeaza sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii IMM-uri), in contextul pandemiei de COVID-19, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

APIA plateste aproape 67 de milioane de euro pentru beneficiarii Masurii 14, privind bunastarea animalelor

Beneficiarii care au depus, in 2019, cereri pentru accesarea Masurii 14 - Plati privind bunastarea animalelor vor primi sumele aferente in cursul zilei de vineri, a anuntat Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

Trei sfaturi pentru antreprenori din partea unui bancher care a lucrat la Paris: Cat mai putina marfa pe stoc, negociati termene de incasare cat mai scurte si platiti-va furnizorii la timp

Dincolo de viziunea de business, strategie, know-how, clienti, salariati, leadership, competentele tehnice si manageriale specifice fiecarui antreprenor, in aceste momente cel putin 3 actori joaca un rol determinant in evolutia IMM-urilor: circulatia capitalurilor, bancile si Statul. Urmariti cu mare atentie nevoia de cash si incercati s-o optimizati luand in calcul cel putin trei elemente: cat mai putina marfa pe stoc, termene de incasare cat mai scurte si plata la timp a furnizorilor, a spus Florin Luca, fost bancher in Paris, in prezent strateg si analist economic, la un eveniment online pe teme financiare organizat de Oxygen Events.

UE: Un plan de 500 de miliarde de euro, pentru cine si pentru ce?

Un pachet de asistenta sociala de peste 500 de miliarde de euro pentru state, intreprinderi si someri, dar si un viitor fond de stimulare. Banii anuntati nu vor fi cheltuiti automat, ci vor fi disponibili pentru statele care ii solicita, potrivit AFP. imprumuturile pot ajunge pana la 2% din PIB-ul tarii, de exemplu aproximativ 40 de miliarde de euro pentru Italia. Teoretic, beneficiarii MES trebuie sa implementeze reforme, care vor fi uneori dureroase.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )