Libnet.ro
UNICEF

06:30

Fonduri europene pentru afaceri 2020: Cate 50.000 Euro pentru tinerii fermieri. Ghidul propus

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene pentru afaceri 2020: Cate 50.000 Euro pentru tinerii fermieri. Ghidul propus

Romanii cu varste de pana la 40 de ani care isi deschid o ferma vor putea obtine fonduri europene de 50. 000 de euro, in anumite conditii, pentru dezvoltarea afacerii agricole, prin linia de finantare dedicata tinerilor fermieri care urmeaza sa se deschida si in anul 2020, conform unei propuneri de Ghid al solicitantului scoasa, miercuri, in consultare publica. continuă pe Hotnews

Fonduri Europene pentru firme in 2020: inca 61 milioane euro in 10 judete, prin POR 2.2-IMM. inscrieri pana pe 24 martie

Firmele micro, mici si mijlocii IMM) din 10 judete vor avea la dispozitie 61,18 milioane de euro in plus, in apelul de proiecte pentru care se fac inscrieri pana pe 24 martie 2020, in cadrul liniei de finantare POR 2. 2-IMM, a anuntat luni Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

Fonduri europene 2020: Pana la 1 milion Euro pe proiect pentru IT, sali finess, cabinete medicale si alte afaceri. Ghidul solicitantului

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea obtine si in anul 2020 fonduri europene de cate 200. 000 euro - 1 milion euro pe proiect, in 18 judete, prin linia de finantate Programul Operational Regional - POR 2. 2-IMM, pentru care statul a anuntat luni perioada de inscriere electronica. Vor fi finantate afaceri diverse, de la firme IT si cabinete medicale pana la sali de fitness si fabrici de textile.

Romii din Botosani au prins gustul afacerilor pe fonduri europene. Au angajati romani si prospera: Sunt tineri, muncitori, seriosi

Tinerii de etnie roma din municipiul Botosani s-au apucat de afaceri cu fonduri europene. in jur de 10 bussines-uri au deschis in ultimii doi ani romii botosaneni, printre care frizerii, firme de tamplarie, IT sau pizzerie, ultima fiind considerata un punct de cunoastere si integrare etnica intre romani si romi. La aceste firme lucreaza multi romani din medii defavorizate.

Antreprenoriatul in economia sociala, finantat din fonduri europene

30 de proiecte din domeniul economiei sociale, din regiunile Nord-Est si Sud-Est, vor fi finantate in perioada 2020-2023, printr-un program implementat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR). Este vorba despre proiectul Social Entrepreneurs Network, finantat din fonduri europene prin Programul Operational Capital Uman.

ANUL TRECUT Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 35 milioane euro

Pentru 2020, compania si-a propus afaceri de 40 milioane euro Grupul Gral Medical si-a crescut business-ul cu 13%, anul trecut fata de 2018, ajungand la o cifra de afaceri de 35 milioane euro. Compania isi mentine cresterea cu doua cifre pe fondul dezvoltarii unor proiecte noi pe piata serviciilor medicale, proiecte ce au implicat deschiderea de centre medicale sub brandul OncoFort sau a diviziei de laboratoa and 172;re Gral. Cele mai importante cresteri peste medie au fost inregis and 172;trate pe segmentele paraclinic analize medicale de laborator si imagistica), oncologic chimioterapie si radioterapie), segmentul care a avut o crestere mai lenta fiind cel al serviciilor corporate.

ANCOM a adoptat planul de actiuni pentru anul 2020

Organizarea licitatiei pentru alocarea drepturilor de utilizare in benzile de frecventa destinate implementarii noilor tehnologii, contributia la transpunerea prevederilor Codului Comunicatiilor in legislatia nationala, continuarea implementarii prevederilor Legii Infrastructurii si implementarea masurilor de reglementare pentru serviciul universal postal sunt printre principalele prioritati ale ANCOM, conform planului sau de actiuni adoptat pentru anul 2020, arata un comunicat remis Redactiei.

Romania, printre favoritii caselor de pariuri in cursa pentru Eurovision 2020! Cu cine se dueleaza piesa lui Roxen (VIDEO)

Piesa pe care Roxen o va canta la Eurovision 2020 a fost anuntata in urma cu putin timp si a facut pana in prezent jumatate de milion de vizualizari pe YouTube. Piesa romincei noastre a.

Horoscopul Runelor pentru Martie 2020 cu Mihai Voropchievici! Cum va arata primavara pentru cei mai ghinionisti sau norocosi nativi

Mihai Voropchievici a anuntat horoscopul runelor pentru luna martie 2020, la Antena 3. Iata ce iti rezerva viitorul in functie de ziua si luna in care te-ai nascut: BERBEC- are o luna de protectie.

Un interlop condamnat pentru pregatirea unui asasinat cere daune de 50.000 de euro. Barbatul reclama ca n-a fost lasat sa-si ingroape bunica si tatal

Tribunalul Arad a pronuntat o prima sentinta intr-un dosar in care un resitean condamnat la 16 ani de inchisoare si incarcerat la Penitenciarul Rahova cere daune morale de 50. 000 de euro.

Aventurile penale ale unui roman in Portugalia. Cum a furat peste 50.000 de euro dintr-o sala de jocuri de noroc

Un barbat in varsta de 27 de ani din Cisnadie, judetul Sibiu, a fost condamnat de justitia din Portugalia la 5 ani si 2 luni de inchisoare pentru infractiuni de furt si falsificare documente. impreuna cu alte persoane, acesta a jefuit o sala de jocuri de noroc de suma de 56. 000 de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )