Libnet.ro
UNICEF

04:40

Fonduri europene pentru mai multe programe de preventie. Cum va cheltui banii Ministerul Sanatatii

România Liberă România Liberă,
Fonduri europene pentru mai multe programe de preventie. Cum va cheltui banii Ministerul Sanatatii

Romania va beneficia, in urma accesarii fondurilor nerambursabile, de peste 191 milioane de euro pentru implementarea de programe de depistare precoce screening) a cancerului de col uterin, cancerului de san, tuberculozei, hepatitelor B,C si D, precum si pentru screening prenatal, precum si pentru formarea personalului medical din domeniile prioritare de sanatate. continuă pe România Liberă

Manastirile Zamfira si Probota vor fi reabilitate din fonduri europene

Rovana Plumb, ministru delegat pentru fonduri europene, a semnat contractele prin care manastirile Zamfira si Probota vor fi reabilitate din fonduri europene, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Un nou scandal sexual la Hollywood: un producator premiat cu Oscar este acuzat ca a hartuit mai multe actrite si foste angajate: ce povestesc femeile

Producatorul Harvey Weinstein, premiat cu Oscar pentru Shakespeare in Love 1998), a fost acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, intre care si actrita Ashley Judd. Acum le cere scuze vicitimelor si ameninta ca va da in judecata publicatia New York Times pentru defaimare.

Un nou scandal sexual la Hollywood: un producator, premiat cu Oscar, este acuzat ca a hartuit mai multe actrite si foste angajate: ce povestesc femeile

Producatorul Harvey Weinstein, premiat cu Oscar pentru Shakespeare in Love 1998), a fost acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, intre care si actrita Ashley Judd. Acum le cere scuze vicitimelor si ameninta ca va da in judecata publicatia New York Times pentru defaimare.

Incendiu la groapa de gunoi de la Tecuci. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

O suprafata de aproximativ 500 de metri patrati a fost afectata astazi dimineata de un incendiu, a carui cauza nu se cunoaste inca. Reprezentantii ISU Galati au trimis in zona mai multe autospeciale pentru lichidarea focului.

Mai multe ONG-uri cer partenerilor de dezvoltare oprirea temporara a finantarii pentru Republica Moldova

Mai multe organizatii ale societatii civile solicita partenerilor de dezvoltare sa opreasca temporar finantarea reformelor care nu produc rezultate palpabile si durabile pana in momentul in care acestea vor deveni vizibile in Republica Moldova, precum si sa sprijine acele domenii in care exista un astfel de angajament, transmite IPN.

Renault reduce masiv oferta diesel. In schimb lanseaza mai multe electrice si chiar hibride

Grupul Renault va reduce masiv oferta de motoare diesel si va lansa mai multe masini electrice, chiar si unele hibride cunoscut fiind faptul ca Alianta Renault Nissan nu a mizat pe hibride pana acum, preferand automobile 100% electrice. Din trei familii de motoare diesel, Grupul Renault va ramane cu o singura familie de propulsoare pe motorina, iar oferta de motorizari diesel, per ansamblu, va fi redusa cu 50% pana in 2022, a anuntat compania franceza, cu ocazia prezentarii unui plan de actiune pe cinci ani 2017-2022).

Submarine rusesti din Marea Neagra au lansat mai multe rachete spre pozitii din Siria. Care a fost tinta Rusiei

Mai multe submarine militare ale Flotei ruse din Marea Neagra, aflate in misiune in Mediterana, au lansat, joi, zece rachete de croaziera Kalibr spre pozitii din estul Siriei ale retelei teroriste Stat Islamic, anunta Ministerul rus al Apararii.

Mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas au fost date publicitatii. Cum au actionat politistii - VIDEO

Politia din Las Vegas a facut publice mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas, realizate cu camerele de corp ale politistilor. intr-o conferinta de presa, politia din Vegas a.

Comisia juridica va dezbate, miercuri, cererea de urmarire penala in cazul Rovanei Plumb. Ministrul delegat pentru Fonduri Europene: Sunt nevinovata

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va dezbate, miercuri, cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale fata de fostul ministru al mediului Rovana Plumb, actual deputat PSD si ministru al Fondurilor Europene, potrivit ordinii de zi a lucrarilor comisiei.

Mai multe voci din Partidul Conservator cer demisia premierului Theresa May, spune un fost ministru

Un grup de 30 de deputati s-a format in cadrul Partidului conservator pentru a cere demisia premierului britanic Theresa May, a afirmat vineri un fost ministru, care solicita alegere unui nou lider in fruntea Tories, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )