Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fondurile de actiuni, din nou la putere dupa revenirea burselor in vara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondurile de actiuni, din nou la putere dupa revenirea burselor in vara

Dupa un inceput de an dezastruos, bursele au revenit vara aceasta, iar fondurile de actiuni romanesti au beneficiat din plin. Castigurile pe ultimele 12 luni aduse de cele mai performante dintre acestea se apropie de 10%, o cifra nu la fel de. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO. Ciolos le spune parintilor sa nu duca la scoala copii legalizate si anunta din nou ca nu pleaca din tara

Premierul Dacian Ciolos indeamna parintii sa refuze prezentarea la scoli de acte legalizate, daca institutiile de invatamant mai solicita acest lucru. intr-un comentariu pe Facebook, seful guvernului explica, din nou, ca prin pachetul de legi pentru debirocratizare, a fost eliminata cerinta de depunere a copiilor legalizate dupa documente.

Sefa Comisiei pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, vrea sa-l cheme din nou la Comisie pe ministrul Ghinea

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene, deputatul PSD Ana Birchall, a declarat, marti, ca 122 de experti vor depune o motiune civica impotriva ministrului Cristian Ghinea si ca, din acest motiv, el trebuie sa se prezinte din nou in fata Comisiei.

Ploile torentiale au facut ravagii din nou. Trafic paralizat si case inundate, in mai multe orase din tara

Ploile torentiale au facut ravagii din nou. Strazile din orasul Tulcea au disparut sub apa de un metru, iar masinile pluteau sau erau blocate. **** Soferii n-au mai avut nicio sansa in fata furiei.

Coolio, arestat in aeroportul din Los Angeles, dupa ce a incercat sa scoata un pistol furat

Coolio, arestat in aeroportul din Los Angeles, dupa ce a incercat sa scoata un pistol furat .

VIDEO Premiile Emmy 2016: Urzeala Tronurilor, din nou cel mai bun serial-drama. A luat 12 statuete si a intrat in istorie

Serialul fantasy Game of Thrones Urzeala Tronurilor) si comedia Veep au adus noi premii pentru gigantul HBO, luni dimineata, in cadrul celei de-a 68-a editii a prestigioaselor premii Emmy, decernate programelor de televiziune difuzate la ore de varf in SUA. Dar, nou-veniti si actori de culoare au avut, de asemenea, momentul lor de glorie, in cadrul ceremoniei.

Kim Jong-un a facut-o din nou. A testat un puternic motor de racheta

Coreea de Nord a efectuat cu succes un test la sol al unui nou si puternic motor de racheta, a anuntat marti agentia oficiala nord-coreeana KCNA, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Avocat din Iasi, retinut dupa ce a condus beat, a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului

Avocatul Iulian Gafon si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in spatele gratiilor, dupa ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, si a accidentat mortal un barbat, aflat pe trecerea de pietoni, relateaza Agerpres.

Cunoscut avocat din Iasi, retinut dupa ce ar fi condus sub influenta alcoolului, a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului

Avocatul Iulian Gafon si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in spatele gratiilor, dupa ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, si a accidentat mortal un barbat, aflat pe trecerea de pietoni, transmite Agerpres.

Alerta de urgenta, trimisa la toate telefoanele din New York dupa explozia din Chelsea

O alerta de urgenta a fost trimisa pe toate telefoanele din New York, avertizand cetatenii sa fie atentilaun barbat, cautat de autoritatile newyorkeze, care este principalul suspect.

Alerta de urgenta, trimisa la toate telefoanele din New York dupa explozia din cartierul Chelsea (FOTO)

O alerta de urgenta a fost trimisa pe toate telefoanele din New York, avertizand cetatenii sa fie atentilaun barbat, cautat de autoritatile newyorkeze, care este principalul suspect.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )