Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fondurile de hedging se asteapta la unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondurile de hedging se asteapta la unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza

Managerii de fonduri de hedging se asteapta sa obtina in acest an unele dintre cele mai mici randamente de dupa criza financiara din 2008, in contextul preturilor mari de pe burse si al amplificarii tensiunilor geopolitice, potrivit Financial Times. continuă pe Ziarul Bursa

Unele dintre cele mai vechi urme, de peste 36.000 de ani, au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Oamenii de stiinta au descoperit in pestera Ciur Izbuc din judetul Bijor unele din cele mai vechi urme ale omului, facand astfel Romania sa castige un loc in istoria omenirii. Circa 400 de urme vechi ale.

Romania marcheaza istoria omenirii: unele dintre cele mai vechi urme au fost gasite intr-o pestera din judetul Bihor

Romania castiga un loc in istoria omenirii, gazduind pe teritoriul sau pestera in care se regasesc unele dintre cele mai vechi urme ale omului. Acestea au fost recent datate cu 20. 000 de ani mai vechi decat se credea la inceput, cand au fost descoperite.

Destiny, unul dintre cele mai asteptate jocuri, dezamageste deja: va arata mai rau pe Xbox One

Chiar daca va mai dura ceva timp pana la lansarea oficiala a Destiny, deja stim ca posesorii de Xbox One vor avea parte de un joc care arata mai rau decat pe PS4. Destiny este unul dintre cele mai asteptate titluri next-gen ale anului, cu un buget de aproximativ 500 de milioane de dolari investiti de publisher-ul Activision. Dezvoltat de catre Bungie, titlul promite foarte multe inovatii la capitolul gaming. Din pacate, tot mai multe dovezi ies la iveala ca [].

Cele mai frumoase mansarde din cladiri istorice

Cladirile istorice nu au doar saloane elegante, scari de lemn sau marmura imbunatoare si intrari care denota prestigiu. Unele dintre ele stau excelent la capitolul spectacol si in spatiile de la mansarda. RO va prezinta cele mai frumoase.

Cinci lucruri mai putin cunoscute despre afine

Salatele de fructe sunt necesare in zilele calduroase de vara, iar afinele sunt unele dintre cele mai recomandate, acestea continand foarte putine calorii si o serie de antioxidanti. Consumul repetat de afine este indicat in lupta impotriva pierderii memoriei. Astfel, un studiu realizat in 2012 a aratat ca o portie medie de afine pe saptamana a incetinit procesul de uitare cu cativa ani, scrie HuffingtonPost, citat de Mediafax.

Un model canadian si-a tatuat 24 de cuvinte pe fata: Vreau sa fiu cel mai celebru barbat de pe Pamant (VIDEO)

Gest socant al unui manechin canadian! Vin Loss a ales sa-si tatueze pe fata 24 de cuvinte alese la intamplare. Barbatul de 24 de ani a hotarat sa-si picteze chipul cu unele dintre cele mai folosite cuvinte.

FOTO: Cele mai scumpe filme realizate vreodata

Un film necesita, de cele mai multe ori, un buget considerabil pentru a fi produs. insa, acest lucru nu garanteaza intotdeauna succesul filmului, cel care hotaraste la final fiind doar publicul.

Bronz perfect la tine acasa! Top 10 cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Daca visezi la o piele frumos bronzata, insa eviti statul la soare sau nu-ti gasesti timp pentru mers la plaja, iata care sunt cele mai bune produse autobronzante ale momentului si cateva trucuri foarte importante de folosire ale acestora, lucruri care iti garanteaza un bronz frumos si uniform, cu aspect natural!.

Descoperire uimitoare intr-o pestera din Romania. Sunt cele mai vechi din lume

Urmele de pasi lasate de oamenii preistorici in pestera Ciur-Izbuc din Muntii Apuseni sunt cele mai vechi de acest fel din Europa si poate chiar din lume, spun cercetatorii.

REVISTA PRESEI: Topul bancilor cu cele mai bune credite

Adevarul scrie ca miza crizei din Ucraina este statutul SUA in regiune, Germania si Rusia fiind pregatite sa administreze estul Europei. Capital prezinta topul bancilor cu cele mai bune credite. Gandul arata ascensiunea si declinul Puscasului Igor Ghirkin, liderul separatistilor prorusi din estul Ucrainei. Evenimentul Zilei publica un interviu cu directorul SRI, George Maior, despre riscurile lipsei unei legislatii care sa identifice posesorii de cartele pre-pay. Ziare. com lanseaza o intrebare despre posibilitate intrarii Republicii Moldova in UE. ProSport anunta ca Galca i-a convins pe sefi: Steaua muta pe piata transferurilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )