Libnet.ro
UNICEF

15:45

Forbes: Ashton Kutcher, pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori de televiziune ...

România Liberă România Liberă,
Forbes: Ashton Kutcher, pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori de televiziune ...

Ashton Kutcher, protagonistul serialului de comedie Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men, ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de televiziune americani, au anuntat marti editorii revistei Forbes, citati de Mediafax. Ashton Kutcher, in varsta de 35 de ani, care a inceput sa joace in acest serial de succes in 2011, dupa ce producatorii show-ului l-au concediat pe fostul protagonist, Charlie Sheen, a ocupat pentru al doilea an consecutiv primul loc in topul celor . continuă pe România Liberă

Forbes: Ashton Kutcher este cel mai bine platit actor de televiziune american

Ashton Kutcher, protagonistul serialului de comedie Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men, produs CBS, ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de televiziune americani, cu un onorariu de 24 milioane de dolari, au.

Topul celor mai apreciate orase de tinerii din intreaga lume

Site-ul independent list25 a realizat un top al celor mai atractive orase pentru tinerii din intreaga lume. Printre primele in top10 se afla Viena Austria), Geneva Elvetia), Dubai Emiratele Arabe Unite), La.

Romania, in topul celor mai mari viteze la Internet.

Costul abonamentelor este de 49 de lei pe luna pentru Digi Net Fiberlink 500 si de 59 de lei pe luna pentru Digi Net Fiberlink 1000, se arata intr-un comunicat al companiei. Pretul include TVA. Pot opta pentru noile abonamente atat persoanele fizice, cat si companiile din peste 150 de localitati, din orase si zonele rurale, conform reprezentantilor companiei. Instalarea presupune schimbarea mufei de la capatul cablului de fibra optica si existenta unui router care sa suporte viteze de pana la .

Mariana Gheorghe, sefa Petrom, pe locul 27 in topul celor mai puternice femei de afaceri din lume

Directorul general al Petrom SNP), Mariana Gheorghe, ocupa locul al 27-lea intr-un top realizat de revista americana Fortune la nivel mondial, dar fara SUA, al celor mai puternice 50 de femei din lumea afacerilor, scrie Mediafax .

Mariana Gheorghe, sefa Petrom, in topul celor mai puternice femei de afaceri din lume

Directorul general al Petrom SNP), Mariana Gheorghe, ocupa locul al 27-lea intr-un top realizat de revista americana Fortune la nivel mondial, dar fara SUA, al celor mai puternice 50 de femei din lumea afacerilor, scrie Mediafax .

VIDEO Ashton Kutcher este cel mai bine platit actor de televiziune din SUA. Acesta l-a detronat pe Charlie Sheen

Ashton Kutcher si Jon Cryer, protagonisti in serialul Doi barbati si jumatate, difuzat de postul CBS, sunt cei mai bine platiti actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, cu venituri de peste 20 de milioane de dolari fiecare, scrie revista Forbes, citata de Reuters.

O romanca, pe locul 27 in clasamentul celor mai puternice 50 de femei din lumea afacerilor

Directorul general al Petrom, Mariana Gheorghe, se afla locul al 27-lea in clasamentul realizat de revista Fortune la nivel mondial al celor mai puternice 50 de femei din lumea afacerilor. CEO-ul Petrom a urcat cinci.

FOTO in cautarea celor mai romantice locuri din lume pentru un sarut

O echipa de artisti italieni, cunoscuti sub denumirea de 0707, distribuie foite autocolante cu mesajul cel mai frumos loc pentru un sarut pe strazile din Londra, Paris si Sydney.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )