Libnet.ro
UNICEF

09:45

Forbes: Top 10 cele mai profitabile filme de anul acesta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Forbes: Top 10 cele mai profitabile filme de anul acesta

Anul acesta a fost unul din cele mai profitabile pentru industria cinematografica, reusind sa depaseasca anul 2011 la capitolul &171;vara cu cele mai mari incasari &187;. Potrivit Forbes, acest lucru ar putea insemna ca filmele de anul acesta sunt cele mai bine vandute ale tuturor timpurilor. continuă pe Ziarul Bursa

TOP 10: cele mai bune masini pentru soferii scunzi

Soferii scunzi stiu cat de greu este sa isi gaseasca o masina potrivita care sa le permita sa vada in mod corespunzator si sa stea confortabil la volan. Americanii de la Edmunds. com au intocmit o lista cu cele mai bune 10 astfel de masini.

VIDEO INFOGRAFIE Cele mai profitabile filme americane din toate timpurile

Pana in 2009, la lansarea pelicului Avatar, filmul Titanic detinea statutul de cel mai profitabil film din istoria cinematografiei, cu incasari de peste 2,185 miliarde de dolari la nivel mondial. Cu toate acestea, povestea de iubire dintre Jack si Rose a ajuns sa fie depasita de faptele eroice ale unor supereroi sau creaturi ciudate.

Top 10 cele mai potrivite pozitii pentru baietii superdotati

E gresit sa pornesti de la premiza ca marimea conteaza, dar daca iubitul tau a primit, la loteria genetica, niste centimetri in plus, nu poate fi decat un bonus la care altele doar viseaza. Oricum, daca ai langa tine.

Asteptam cu totii filmul despre Steve Jobs: cele mai tari filme de business pe care trebuie sa le vezi

Unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an, Jobs o biografie despre co-fondatorul Apple va avea premiera saptamana viitoare in Romania. Iata o selectie de productii cinematografice despre oameni de afaceri.

Mysterium: Cum reusesc sunetul si imaginea sa surprinda cele mai intime trairi? Cum ne indeplinim nevoia de mister?

Cea de-a 2-a editie a Festivalului International de Arte Noi InnerSound va avea loc in perioada 26 - 31 august 2013. Evenimentele se vor desfasura la sediul Fundatiei Lowendal, Bar A1, Black Box Atelier NAG), Clubul Taranului, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si Muzeul National al Taranului Roman. Tema festivalului de anul acesta este Mysterium. Cum ne indeplinim nevoia de mister? Mai poate lumea contemporana sa dezvaluie latura ascunsa, subtila a fenomenelor si sentimentelor? Cum reusesc sunetul si imaginea sa surprinda cele mai intime trairi provocate de fapte banale sau impresionante de viata? sunt intrebari deschise publicului curios de catre Diana Rotaru si Sabina Ulubeanu, directori artistici ai InnerSound.

Cele mai frumoase obiective turistice ale judetului Arad, in expozitie

Aradenii pot admira pe parcursul Zilelor Aradului, intre orele 10. 00, pe platoul Primariei Arad vernisajul expozitiei intitulata Pasi prin Arad.

Cine sunt politicienii cu cele mai longevive mandate

Exista parlamentari care s-au nascut politic odata cu democratia, iar de 23 de ani sunt de neclintit din Parlament. Este vorba despre cei mai longevi alesi care, imediat dupa revolutie, pare ca s-au pus.

Promotii de vara la asigurarile CASCO: Cele mai importante societati au taiat preturile si cu 40%

Asiguratorii lupta din ce in ce mai dur pentru atragerea de noi clienti si pastrarea celor vechi. Ultima batalie, preturile asigurarilor CASCO. Reducerile de tarife afisate de companiile de profil ajung si la.

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi despre sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul si sa-lo) faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca.

Cele mai vechi bucati de fier de pe Terra au picat din cer si au fost folosite de vechii egipteni in coliere funerare

Cele mai vechi obiecte din fier descoperite vreodata pe Pamant au venit din cer. Nu e nimic magic sau necunoscut aici, dar pentru adeptii teoriilor conspiratiei trebuie spus ca egiptenii au legatura cu aceasta informatie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )