Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO INFOGRAFIE Cele mai profitabile filme americane din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
VIDEO INFOGRAFIE Cele mai profitabile filme americane din toate timpurile

Pana in 2009, la lansarea pelicului Avatar, filmul Titanic detinea statutul de cel mai profitabil film din istoria cinematografiei, cu incasari de peste 2,185 miliarde de dolari la nivel mondial. Cu toate acestea, povestea de iubire dintre Jack si Rose a ajuns sa fie depasita de faptele eroice ale unor supereroi sau creaturi ciudate. continuă pe Adevărul

Forbes: Top 10 cele mai profitabile filme de anul acesta

Anul acesta a fost unul din cele mai profitabile pentru industria cinematografica, reusind sa depaseasca anul 2011 la capitolul &171;vara cu cele mai mari incasari &187;. Potrivit Forbes, acest lucru ar putea insemna ca filmele de anul acesta sunt cele mai bine vandute ale tuturor timpurilor.

Asteptam cu totii filmul despre Steve Jobs: cele mai tari filme de business pe care trebuie sa le vezi

Unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an, Jobs o biografie despre co-fondatorul Apple va avea premiera saptamana viitoare in Romania. Iata o selectie de productii cinematografice despre oameni de afaceri.

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi despre sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul si sa-lo) faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca.

Mysterium: Cum reusesc sunetul si imaginea sa surprinda cele mai intime trairi? Cum ne indeplinim nevoia de mister?

Cea de-a 2-a editie a Festivalului International de Arte Noi InnerSound va avea loc in perioada 26 - 31 august 2013. Evenimentele se vor desfasura la sediul Fundatiei Lowendal, Bar A1, Black Box Atelier NAG), Clubul Taranului, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si Muzeul National al Taranului Roman. Tema festivalului de anul acesta este Mysterium. Cum ne indeplinim nevoia de mister? Mai poate lumea contemporana sa dezvaluie latura ascunsa, subtila a fenomenelor si sentimentelor? Cum reusesc sunetul si imaginea sa surprinda cele mai intime trairi provocate de fapte banale sau impresionante de viata? sunt intrebari deschise publicului curios de catre Diana Rotaru si Sabina Ulubeanu, directori artistici ai InnerSound.

Cele mai vechi bucati de fier de pe Terra au picat din cer si au fost folosite de vechii egipteni in coliere funerare

Cele mai vechi obiecte din fier descoperite vreodata pe Pamant au venit din cer. Nu e nimic magic sau necunoscut aici, dar pentru adeptii teoriilor conspiratiei trebuie spus ca egiptenii au legatura cu aceasta informatie.

FIER picat din CER. Vezi cum au fost confectionate cele mai vechi obiecte metalice de pe Terra.

Cele mai vechi obiecte din fier descoperite vreodata pe Terra - bobite incluse in coliere funerare gasite intr-un cimitir egiptean vechi de 5. 000 de ani - au fost slefuite din fragmente de meteoriti, a anuntat o echipa de arheologi, informeaza Mediafax. O analiza detaliata a acelor bobite, descoperite in 1911 de arheologii britanici in Egiptul de Jos, in satul El-Gerzeh, a demonstrat faptul ca acestea sunt compuse din fier meteoritic, nu dintr-un minereu terestru. Cele noua bobite de mici .

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi in materie de sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul in asa fel incat sa-l faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca mesajul trimis spre iubit sau iubita ajunge in la parinti, socri, prieteni sau sefi.

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax.

Tomac, despre Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax. L-am vazut pe un personaj absolut sinistru din toate punctele de vedere, pentru ca este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, pe numele sau Crin Antonescu, candidatul .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )