Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ford investeste de 2,9 milioane Euro pentru a instrui tineri soferi din Europa

Adevărul Adevărul,
Ford investeste de 2,9 milioane Euro pentru a instrui tineri soferi din Europa

Ford Motor Company a anuntat astazi ca va investi 2,9 milioane Euro in 2016 pentru a asigura instruirea gratuita a 7. 000 de tineri soferi, cu varste intre 18 si 24 de ani din intreaga Europa. continuă pe Adevărul

DNA cere suplimentarea bugetului institutiei cu 10,4 milioane de euro pentru achizitionarea de masini si tehnica de interceptare, dupa decizia CCR

Directia Nationala Anticoruptie a transmis miercuri Ministerului Justitiei o adresa in care explica de ce este necesara promovarea unei Hotarari de Guvern prin care sa fie suplimentat numarul maxim de posturi al DNA cu 130 de ofiteri si agenti de politie judiciara, precum si rectificarea bugetului institutiei cu suma de 10. 000 de euro, pentru achizitionarea de masini si echipamente tehnice suplimentare de interceptare, in urma deciziei Curtii Constitutionale.

Volkswagen investeste 170 milioane de euro pentru a construi o fabrica in Algeria

Volkswagen va investi 170 milioane de euro pentru a construi o fabrica in Algeria, care va avea o capacitate de productie de 100. 000 de masini pe an, in special modelele Polo, Skoda Octavia si Amarok, a anuntat publicatia in limba araba Al Mihwar, citata de portalul de stiri Emirates 24/7.

Alina Gorghiu: Sa-mi explice Vasile Dincu cum i-a dat lui Dragnea 16 milioane de euro pentru doua stadioane in Teleorman

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca ii cere explicatii vicepremierului Vasile Dincu referitor la alocarea a aproximativ 16 milioane de euro pentru modernizarea a doua stadioane in localitatile Alexandria si Turnu Magurele, unde echipele locale sunt in liga a patra si a treia.

Volkswagen investeste 170 de milioane de euro intr-o fabrica din Algeria

Volkswagen va aloca fonduri in valoare de peste 170 de milioane de euro pentru construirea unei fabrici in Algeria, cu o capacitate de productie de 100. 000 de masini pe an.

Proinvest Group aloca zece milioane de euro pentru o fabrica de panouri sandwich, la Pascani

Proinvest Group Pascani are in derulare un proiect greenfield in valoarea de zece milioane de euro privind productia mai multor tipuri de panouri sandwich, a anuntat marti compania specializata in prelucrarea otelului.

Gorghiu: Sa-mi explice Dincu cum i-a dat lui Dragnea 16 mil euro pentru doua stadioane in Teleorman

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca e o risipa grava ca Ministerul Dezvoltarii sa acorde 16 milioane de euro pentru doua stadioane in Teleorman in conditiile in care Romania are nevoie de programe de dezvoltare, inclusiv locuitorii din.

Proinvest Group investeste 10 mil. de euro intr-o fabrica de panouri industriale sandwich

Proinvest Group Pascani, companie specializata in prelucrarea otelului, a demarat in incursul anului trecut un proiect greenfield, in valoarea de zece milioane de euro, pentru productia mai multor tipuri de panouri sandwich.

DNA cere 10 milioane de euro pentru a face interceptari

Modificarea reglementarilor privind realizarea activitatilor de supraveghere tehnica, ca urmare a deciziei CCR, va impune detasarea, in cadrul DNA, a 130 de lucratori de politie si pregatirea specifica a .

Comuna din Alba cu toate drumurile asfaltate, pista de biciclete, internet wireless gratuit si investitii de 16 milioane euro din fonduri europene

La mai putin de 10 kilometri de Alba Iulia, langa raul Mures, se afla o comuna care, daca nu ar fi existat, probabil ca ar fi trebuit inventata. Comuna Ciugud detine cateva recorduri greu de egalat: prima din tara cu terenuri agricole asfaltate, cu piste de biciclete, internet wireless si iluminat public asigurat din viteza vantului. Tot aici se afla in constructie un teren de golf si se fac planuri pentru o sala polivalenta.

EximBank dispune de un plafon de garantare de 200 milioane lei pentru bancile care finanteaza IMM-uri

Bancile comerciale vor beneficia de un plafon total de garantare de 200 milioane lei din partea EximBank pentru finantarea IMM-urilor, in baza unui acord prin care vor primi o suma in limita careia vor fi emise garantii de stat pentru credite de investitii sau activitatea curenta a firmelor, informeaza banca intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )