Libnet.ro
UNICEF

16:30

Volkswagen investeste 170 de milioane de euro intr-o fabrica din Algeria

Adevărul Adevărul,
Volkswagen investeste 170 de milioane de euro intr-o fabrica din Algeria

Volkswagen va aloca fonduri in valoare de peste 170 de milioane de euro pentru construirea unei fabrici in Algeria, cu o capacitate de productie de 100. 000 de masini pe an. continuă pe Adevărul

Volkswagen investeste 170 milioane de euro pentru a construi o fabrica in Algeria

Volkswagen va investi 170 milioane de euro pentru a construi o fabrica in Algeria, care va avea o capacitate de productie de 100. 000 de masini pe an, in special modelele Polo, Skoda Octavia si Amarok, a anuntat publicatia in limba araba Al Mihwar, citata de portalul de stiri Emirates 24/7.

Proinvest Group investeste 10 mil. de euro intr-o fabrica de panouri industriale sandwich

Proinvest Group Pascani, companie specializata in prelucrarea otelului, a demarat in incursul anului trecut un proiect greenfield, in valoarea de zece milioane de euro, pentru productia mai multor tipuri de panouri sandwich.

Ford investeste de 2,9 milioane Euro pentru a instrui tineri soferi din Europa

Ford Motor Company a anuntat astazi ca va investi 2,9 milioane Euro in 2016 pentru a asigura instruirea gratuita a 7. 000 de tineri soferi, cu varste intre 18 si 24 de ani din intreaga Europa.

Subiectele Zilei: Primaria Bucuresti a ratacit 7 milioane de euro intr-un service auto; NATO cere Romaniei sa creasca bugetul pentru aparare; Comuna din Alba cu toate drumurile asfaltate, pista de biciclete, internet wireless gratuit

Imperiul putred al lui Dan Adamescu. Procurorii anticoruptie au demarat ancheta penala impotriva omului de afaceri Dan Adamescu in al doilea dosar. Supermarketurile vor fi obligate sa doneze alimentele in curs de expirare in loc sa le distruga. Anul trecut au fost distruse 15 milioane.

Primaria Bucuresti a ratacit 7 milioane de euro intr-un service auto

Directia Nationala Anticoruptie a descins la inceputul lunii februarie la societatea Ciclop, care apartine de Consiliul General Bucuresti. Motivul: firma a pierdut mai multe procese cu fostii angajati si nu poate justifica absenta unor sume de bani, de ordinul milioanelor de euro.

Proinvest Group aloca zece milioane de euro pentru o fabrica de panouri sandwich, la Pascani

Proinvest Group Pascani are in derulare un proiect greenfield in valoarea de zece milioane de euro privind productia mai multor tipuri de panouri sandwich, a anuntat marti compania specializata in prelucrarea otelului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )