Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ford Mustang ar putea deveni cel mai bun prieten al biciclistilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ford Mustang ar putea deveni cel mai bun prieten al biciclistilor

O schita publicata recent ne arata ca Ford lucreaza la un suport retractabil pentru biciclete. Acesta este atasat unui Ford Mustang, anticipand astfel un posibil optional dedicat celor care iubesc si muscle-car-ul dar si iesirile in natura cu bicicleta. continuă pe Wall-Street Ro

UMILINTELE cel mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,.

Cel mai bun portar din toate timpurile, Luminita Hutupan: Suntem batjocoriti si umiliti

Luminita Hutupan Dinu are 45 de ani si este cel mai bun portar dehandbaldin lume. Titlul i-a fost acordat de Federatia Internationala de Handbal. in ciuda succesului ei profesional, sportiva.

Cel mai bun portar din toate timpurile, Luminita Hutupan: Ma gandesc serios sa plec din Ramnicu Valcea, poate chiar din Romania

Luminita Hutupan Dinu are 45 de ani si este cel mai bun portar dehandbaldin lume. Titlul i-a fost acordat de Federatia Internationala de Handbal. in ciuda succesului ei profesional, sportiva.

Oltchim, in topul randamentelor

Actiunile Oltchim OLT) s-au apreciat cu 32,38%, in perioada 5-12 iulie 2017, reprezentand cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la euro.

UMILINTELE celui mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,.

Moody's a acordat Alpha Bank Romania un rating mai bun pe depozite decat cel al bancii mama. ABR este prima banca cu actionariat elen care primeste rating de la o agentie de rating internationala.

Agentia de rating Moody's a acordat Alpha Bank Romania ABR) un rating mai bun pe depozite decat ratingul acordat bancii mama- Alpha Bank Grecia. Ratingul pe depozitele pe termen lung in lei si valuta al Alpha Bank Romania este Ba3 perspectiva stabila), in vreme ce Alpha Bank Grecia are Caa3. ABR este prima banca cu actionariat elen care primeste rating de la o agentie de rating internationala.

Franta se mandreste cu cel mai mare campus de startupuri din lume. Station F asteapta si romani

Francezii, care sarbatoresc vineri Ziua Nationala, se mandresc cu cel mai mare campus de startupuri din lume. Station F s-a deschis recent la Paris si asteapta inclusiv startupuri din Romania. Intre timp, un startup romanesc care a ajuns anul acesta in Franta, la un accelerator de afaceri parizian, isi face planurile pentru o prezenta in campusul Station F.

Scumpiri inexplicabile la energia electrica. Cel mai mare furnizor de pe piata romaneasca solicita plafonarea pretului la kilowatt. Tarifele au crescut si in iulie

Pretul kilowattului a crescut alarmant de la inceputul anului, iar efectele se vor propaga in lant in economie, -astfel ca poate ar fi cazul ca autoritatile sa intervina ca in cazul RCA, avertizea-za cel mai mare furnizor local de energie.

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc: PSD isi bate joc de regiunea de dezvoltare Nord-Est, regiune care detine cel mai mare numar de locuitori din Romania

Lipsa investitiilor din regiunea de Nord Est este o bataie de joc la adresa cetatenilor din zona Moldovei, care detine cel mai mare numar de locuitori din Romania, spune seful liberalilor din Neamt. Declaratia presedintelui Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, prin care spunea fara nicio remuscare ca 'autostrazile pot sa mai astepte, deoarece PSD are alte prioritati' este o dovada clara in acest sens, crede acesta.

VIDEO Hyperloop One va face curand in Nevada cel mai mare test al sistemului de transport ultra-rapid promovat de Elon Musk

Hyperloop One, una dintre cele doua companii care vor sa construiasca un sistem de transport prin tuburi speciale ce ar permite viteze de 1. 200 km/h, a anuntat ca pe 12 mai a facut cu succes un prim test, iar in urmatoarele saptamani va face cel mai mare test, cu capsule speciale lungi de 8,5 metri, relateaza Reuters, Ideea sistemului este ca pasagerii se pot deplasa in capsule metalice care circula cu viteze foarte mari prin niste tuburi din otel in care presiunea este redusa.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )