Libnet.ro
UNICEF

10:31

UMILINTELE celui mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

B1 B1,
UMILINTELE celui mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,. continuă pe B1

UMILINTELE cel mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,.

Cel mai bun portar din toate timpurile, Luminita Hutupan: Suntem batjocoriti si umiliti

Luminita Hutupan Dinu are 45 de ani si este cel mai bun portar dehandbaldin lume. Titlul i-a fost acordat de Federatia Internationala de Handbal. in ciuda succesului ei profesional, sportiva.

Cel mai bun portar din toate timpurile, Luminita Hutupan: Ma gandesc serios sa plec din Ramnicu Valcea, poate chiar din Romania

Luminita Hutupan Dinu are 45 de ani si este cel mai bun portar dehandbaldin lume. Titlul i-a fost acordat de Federatia Internationala de Handbal. in ciuda succesului ei profesional, sportiva.

Cel mai tare cazino online din lume s-a lansat legal si in Romania!

De cateva zile, ONJN a autorizat in Romania cel mai tare cazino online, pe o perioada de 10 ani. Compania proaspat lansata si pe piata din Romania este parte a grupului de firme Novomatic care activeaza in industria.

Moody's a acordat Alpha Bank Romania un rating mai bun pe depozite decat cel al bancii mama. ABR este prima banca cu actionariat elen care primeste rating de la o agentie de rating internationala.

Agentia de rating Moody's a acordat Alpha Bank Romania ABR) un rating mai bun pe depozite decat ratingul acordat bancii mama- Alpha Bank Grecia. Ratingul pe depozitele pe termen lung in lei si valuta al Alpha Bank Romania este Ba3 perspectiva stabila), in vreme ce Alpha Bank Grecia are Caa3. ABR este prima banca cu actionariat elen care primeste rating de la o agentie de rating internationala.

VIDEO Alternativa la sistemul de rachete Patriot pentru apararea antiaeriana? Ce oferta au europenii de la MBDA si de ce cred ca sistemul SAMP/T cu rachete Aster 30 e mai bun decat varianta americana

Romania va cheltui peste 6 miliarde de dolari in urmatorii ani pentru noi sisteme de rachete de aparare antiaeriana, din care 4 miliarde pentru sapte baterii de rachete sol-aer cu bataie mare. Desi vorbim de cele mai mari achizitii de armament facute vreodata de tara noastra, prea multe detalii nu au aparut in spatiul public. S-a pomenit de Patriot, dar nu exista informatii despre ce specificatii, ce pret, ce versiune de rachete sau ce avantaje ar putea avea industria nationala de aparare. Pe masa oficialilor de la armata se afla, insa, si oferta europenilor de la MBDA, care spun, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca au un sistem mai bun decat cel american, ca sunt deschisi la o cooperare industriala ce ar putea presupune linii de productie a rachetelor in Romania si ca pot dota cu aceleasi tipuri de rachete toate tipurile de forte ale armatei ce au nevoie de modernizare.

Ministerul Muncii isi cumpara masini in valoare de 335.000 lei; criteriul de atribuire - cel mai bun raport calitate-pret

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a lansat o procedura de licitatie deschisa pentru a achizitiona autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a innoirii parcului auto national 2017-2019, in valoare de 335. 250 lei, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-pret.

Tenismenul cu cel mai rapid serviciu din lume, ofertat pentru a TRANTI un meci in luna iunie! Cum a raspuns SPORTIVUL

Sam Groth,tenismenul care detine recordul pentrucel mai rapid serviciu din lume263 km/h, reusit in 2012, intr-un Challenger la Busan, in Coreea de Sud), a marturisit intr-un.

Goldman Sachs: Yenul este cea mai sigura moneda din lume

Yenul japonez este cea mai sigura moneda din lume, iar francul elvetian si dolarul american concureaza pentru locul al doilea, potrivit unei analize efectuate de banca americana Goldman Sachs Group, relateaza Bloomberg, potrivit News. ro.

Dell lanseaza primul laptop din lume cu incarcare wireless

Noul laptop lansat de Dell, Latitude 7285, este primul din lume care beneficiaza de functia de incarcare wireless. Asta inseamna ca am scapat, intr-un final, de impiedicatul de cablul de incarcare. El nu impresioneaza foarte tare prin design, insa acest feature special este intr-adevar un mare pas inainte. El a fost anuntat initial la CES [].

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )