Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

Cel mai bun portar din toate timpurile, Luminita Hutupan: Suntem batjocoriti si umiliti

Antena3 Antena3,
Cel mai bun portar din toate timpurile, Luminita Hutupan: Suntem batjocoriti si umiliti

Luminita Hutupan Dinu are 45 de ani si este cel mai bun portar dehandbaldin lume. Titlul i-a fost acordat de Federatia Internationala de Handbal. in ciuda succesului ei profesional, sportiva. continuă pe Antena3

Cel mai bun portar din toate timpurile, Luminita Hutupan: Ma gandesc serios sa plec din Ramnicu Valcea, poate chiar din Romania

Luminita Hutupan Dinu are 45 de ani si este cel mai bun portar dehandbaldin lume. Titlul i-a fost acordat de Federatia Internationala de Handbal. in ciuda succesului ei profesional, sportiva.

UMILINTELE cel mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,.

UMILINTELE celui mai bun PORTAR de handbal din lume: Ma gandesc sa PLEC din Romania!

Luminita Hutupan Dinu, fostul mare portar al Romaniei, s-a saturat de umilintele la care a fost supusa si se gandeste chiar sa plece din tara, scrie GSP. Cel mai bun portar de handbal din lume,.

Ministerul Muncii isi cumpara masini in valoare de 335.000 lei; criteriul de atribuire - cel mai bun raport calitate-pret

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale a lansat o procedura de licitatie deschisa pentru a achizitiona autoturisme, prin accesarea Programului de stimulare a innoirii parcului auto national 2017-2019, in valoare de 335. 250 lei, criteriul de atribuire a contractului fiind cel mai bun raport calitate-pret.

Tenismenul cu cel mai rapid serviciu din lume, ofertat pentru a TRANTI un meci in luna iunie! Cum a raspuns SPORTIVUL

Sam Groth,tenismenul care detine recordul pentrucel mai rapid serviciu din lume263 km/h, reusit in 2012, intr-un Challenger la Busan, in Coreea de Sud), a marturisit intr-un.

Marea Britanie: Rata somajului, 4,5% in mai, cel mai mic nivel din ultimii 42 de ani

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 4,5% la sfarsitul lunii mai, fata de 4,6% in aprilie, inregistrand cel mai mic nivel din ultimii 42 de ani, a anuntat miercuri oficiul national de statistica, citat de AFP.

Sef de Consiliu Judetean, la munca in camp: Vasile Iliuta, cel mai bogat fermier din Baragan

Dupa ce ce pleaca de la birou, seful Consiliului Judetean Calarasi trece la munca din camp. in plina campanie agricola, cel mai instarit fermier din Baragan lucreaza in agricultura, acolo de unde a pornit in afaceri. Fara cravata si costum, Vasile Iliuta se ocupa indeaproape de recoltarea cerealelor.

Interviul momentului la Antena 3 - Ce spune cel mai cautat roman din lume despre Maior, Coldea sau Kovesi

Multi romani au auzit de hackerul Guccifer, dar putina lume stie cu adevarat cine este el. Un sofer de taxi din Ramnicu Valcea ce reuseste sa ghiceasca parolele de la niste mailuri foarte.

Cel mai bun prieten al milionarului sinucis, o alta versiune in cazul Dragnea - Comana

Coincidente bizare apar la lumina in scandalul Dragnea - Brazilia, ceea ce face ca acest caz complicat sa capete noi fatete necunoscute pana acum. Un lucru este clar, pana in acest.

Este poate cel mai delicat moment. Planul de succesiune: Cine ramane la conducerea companiilor?

Succesiunea este poate cel mai delicat moment din viata unei companii. Existenta unui plan este importanta, fie ca vorbim despre companii multinationale ori locale sau despre afaceri de familie, scrie Revista CARIERE . Este insa planul de pe hartie la.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )