Libnet.ro
UNICEF

10:00

Formatiile Sepultura si Accept fac donatii pentru victimele tragediei de la Colectiv

Adevărul Adevărul,
Formatiile Sepultura si Accept fac donatii pentru victimele tragediei de la Colectiv

Formatiile Sepultura si Accept, doua nume sonore ale scenei heavy metal internationale, care vor concerta in Romania pe 24 noiembrie si, respectiv, pe 14 decembrie, au anuntat ca doneaza fonduri pentru victimele tragediei de la Clubul Colectiv. continuă pe Adevărul

Petitie pentru redirectionarea spre victimele tragediei din Colectiv a banilor prevazuti pentru artificiile de sarbatori. Semneaza si tu!

O petitie prin care se cere redirectionarea banilor alocati de Primaria Zalau pentru artificii de 1 Decembrie si Revelion 2016 spre victimele tragediei din Colectiv circula, de cateva ore, in mediul online si a adunat deja aproape 300 de semnatari.

Loredana, tribut pentru victimele Colectiv la marele ei concert VIDEO

Loredana a sustinut aseara marele sau concert de la Sala Palatului, in cadrul caruia a cantat inclusiv propria versiune a piesei Black to Life, a trupei Goodye to Gravity. In plus, tot in memoria victimilor din Colectiv, a interpretat, in duet cu Gabriel Cotabita, piesa Mi-e dor de tine a regretatei Malina Olinescu.

Unde se duc banii din donatii pentru victimele incendiului de la Colectiv

Romanii au facut donatii de milioane de euro pentru sprijinirea victimelor incendiului din clubul Colectiv. Fundatiile si asociatiile care au initiat campaniile umanitare au directionat acesti bani dupa cum au considerat ca este mai bine.

Weekend negru pentru victimele tragediei de la Colectiv. Bilantul a ajuns la 45 de morti

A fost un weekend negru pentru victimele tragediei nationale din clubul Colectiv. in doar doua zile, 13 persoane ranite in incendiu au incetat din viata. 10 dintre ele in spitalele din Bucuresti, si.

Anghel Iordanescu: Se fac demersuri pentru un meci amical cu Spania

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca Federatia Romana de Fotbal face demersurile pentru organizarea unui meci amical cu nationala Spaniei, tehnicianul dorind ca pana la Campionatul European sa adune 6 jocuri de pregatire.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )