Libnet.ro
UNICEF

22:00

Formatiunile de dreapta se aliaza pentru europarlamentarele din 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Formatiunile de dreapta se aliaza pentru europarlamentarele din 2019

Mai multe partide si platforme politice de dreapta, de sorginte crestin-democrata si conservatoare din Romania Uniunea Crestin Democrata din Romania, Partidul M10, Alianta Conservatoare, Forta Moldova si Alternativa Dreapta), s-au reunit ieri cu scopul formarii unei aliante electorale pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Piperea, previziuni despre Prima casa. Ce se va intampla din 2019

Gheorghe Piperea a dezvaluit care va fi marea schimbare din 2019 dupa ce programulPrima Casava deveni doar o amintire. Gheorghe Piperea sustine ca in viitorul apropiat cumpararea locuintelor se va.

Romania va avea radare fixe din 2019. Iata lista celor 74 de camere!

Politia Rutiera a semnat un protocol cu CNAIR si va folosi camerele de supraveghere cu rol de radare fixe din 2019. Sistemul functioneaza cu ajutorul unor senzori montati in asfalt. Un sofer care ruleaza cu.

Acccidentare ingrozitoare suferita de una din cele mai importante handbaliste a Romaniei: Off! Cat imi doream sa merg la Campionatul European (VIDEO)

Momente de cosmar in timpul meciului dintre SCM Craiova si Minaur Baia Mare! Centrul Ana Maria Ticu, una din cele mai in forma jucatoare din Romania, a suferit o accidentare teribila la bratul drept. in.

Acordul privind Brexitul, garantie pentru romanii din Regatul Unit

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, saluta ajungerea la un consens privind Brexitul, precizand ca acordul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie.

Victor Negrescu: Acordul privind Brexitul nseamna garantii ferme pentru romnii din Marea Britanie

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, saluta ajungerea la un consens privind Brexitul, precizand ca acordul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie, potrivit Agerpres. Daca documentul va fi aprobat, romanii vor putea sa continue sa lucreze, studieze sau sa locuiasca in Regatul Unit avand aceleasi drepturi ca si pana acum, a scris Negrescu pe Facebook.

Sanctiunile internationale, noile riscuri pentru bancile din Europa de Est

Scandalurile legate de spalarea de bani sunt depasite, astfel ca anul viitor o provocare majora pentru bancile din Europa de Est va fi sa evite efectele tensiunilor geopolitice, transmite Bloomberg.

Alianta electorala pentru europarlamentarele de anul viitor, constituita din partide si platforme politice de dreapta

Mai multe partide si platforme politice de dreapta, de sorginte crestin-democrata si conservatoare din Romania Uniunea Crestin Democrata din Romania, Partidul M10, Alianta Conservatoare, Forta Moldova si.

Fonduri europene 2018-2019: Mai sunt bani de luat pentru afaceri ca moraritul sau productia de lactate

Antreprenorii romani mai au la dispozitie fonduri europene importante pentru investitii eligibile la decontare de pana la 2,5 milioane de euro fiecare pentru afaceri in procesarea produselor agricole, cum ar fi cele de morarit sau lactatele, au anuntat, vineri, autoritatile.

Schimbari MAJORE la Codul rutier: Soferii romani vor primi AMENZI URIASE din 2019... Cum te poti apara...

Vesti proaste pentru soferii romani. Guvernul a stabilit cuantumul amenzilor rutiere pentru 2019, iar acestea nu sunt deloc mici. in urma recentei majorari a salariului minim prin diferentierea sa in functie de.

Se schimba admiterea la scolile militare din 2019. Care sunt noile conditii

Admiterea la scolile militare se schimba incepand din anul 2019, in media de admitere o pondere de 30% avand media de absolvire a claselor V-VIII, cu 70% notele obtinute la testele de verificare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )