Libnet.ro
UNICEF

13:30

Formula 1: Lewis Hamilton, testat pozitiv cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Formula 1: Lewis Hamilton, testat pozitiv cu Covid-19

Lewis Hamilton a fost testat pozitiv cu Covid-19, iar campionul mondial en-titre din Formula 1 nu va putea participa la Grand Prix-ul de la Sakhir, din weekend. continuă pe Hotnews

Formula 1: Lewis Hamilton, pole-position in MP din Bahrain

Lewis Hamilton Mercedes) a fost cel mai rapid in cadrul calificarilor pentru Marele Premiu al Bahrainului de Formula 1, pilotul britanic urmand sa plece din pole-position in Grand Prix-ul de duminica.

Lewis Hamilton are Covid-19

Campionul mondial de Formula 1 Lewis Hamilton a fost trimis testat pozitiv cu noul virus gripal Sars-Cov-2.

Lewis Hamilton, pozitiv cu covid

Lewis Hamilton echipa Mercedes, campion mondial en titre si lider al clasamentului din Formula 1) a fost testat pozitiv cu Covid-19, potrivit site-ului oficial al competitiei, scrie g4media.

F1: Lewis Hamilton, invingator in Bahrain intr-o cursa marcata de incidentul grav in care a fost implicat Romain Grosjean

Lewis Hamilton Mercedes) a castigat Marele Premiu al Bahrainului de Formula 1, un Grand Prix marcat de incidentul grav care l-a avut in prim-plan pe Romain Grosjean a scapat teafar dintr-un monopost rupt in doua si care a luat foc). Se actualizeaza.

Presedintele AEP a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Constantin Mituletu-Buica isi va desfasura activitatea ca membru al Biroului Electoral Central in regim de videoconferinta

Presedintele AEP, Florin Mituletu Buica a fost testat pozitiv pentru COVID-19, in cursul zilei de 1 decembrie, dupa cum a anuntat Autoritatea Electorala Permanenta, intr-un comunicat de.

Premierul Croatiei a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Andrej Plenkovic, premierul Croatiei, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, dupa cum a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului in cursul zile de luni, potrivit Reuters. Premierul se.

Premierul Croatiei, testat pozitiv la coronavirus

Premierul Croatiei, Andrej Plenkovic, a fost testat pozitiv la coronavirus, a spus luni purtatorul de cuvant al guvernului, relateaza Reuters.

Actorul Victor Rebengiuc, testat pozitiv cu COVID-19: Nu am avut manifestari ale bolii

Actorul Victor Rebengiuc a fost testat pozitiv cu COVID 19. Adept al respectarii regulilor de protectie, Rebengiuc a povestit ca nu stie cum s-a infectat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )