Libnet.ro
UNICEF

05:30

Piata de media din Romania inregistreaza cea mai mare crestere de dupa criza, de 13% in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata de media din Romania inregistreaza cea mai mare crestere de dupa criza, de 13% in 2017

Piata de media din Romania a inregistrat o noua crestere de 13% in 2017, pana la valoarea de 412 milioane euro, potrivit noului raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta este cea mai mare crestere de dupa criza, care aduce piata. continuă pe Wall-Street Ro

Topul pensiilor romanilor fara privilegii. Cea mai mare pensie stabilita pe merit, peste 23.000 de lei brut lunar

Statul e in cautare de bani, pentru ca cea mai mare pensie stabilita in Romania este de 23. 256 lei brut si este castigata de un civil. 256 lei brut lunar reprezinta cea mai mare pensie din tara. Este.

VIDEO: Rongorongo - cea mai mare enigma a Insulei Pastelui

Sistemul de scriere Rongorongo este cea mai mare enigma a Insulei Pastelui. Nu exista date certe cu privire la perioada sau la modul in care a fost inventat, si exista doar 12 texte cunoscute in lume, dintre care niciuna nu se mai afla pe insula, scrie BBC.

Raport: Piata media - cea mai mare crestere de dupa criza

Piata noastra de media a ajuns, anul trecut, la valoarea de 412 milioane euro, in crestere cu 13% fata de 2016, iar pentru anul in curs estimarile vizeaza un salt de inca 10%, conform noului raport Media Fact Book.

Siria: Peste 920.000 de persoane au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele n doar 4 luni, cea mai mare cifra de dupa nceputul razboiului

Peste 920. 000 de oameni din Siria au fost nevoiti sa-si paraseasca locuintele in primele patru luni ale anului, o cifra record din ultimii 7 ani, de cand dureaza conflictul, a anuntat luni ONU, potrivit AFP.

DECLARATII incendiare inainte de finala de la ROLAND GARROS! HALEP atacata de adversara ei! A facut referire la cea mai mare dezamagire a SIMONEI

Declaratiile lui Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in finala de la Roland Garros, incing spiritele. Americanca a subliniat un detaliu inaintea duelului cu Simona, pe care multi l-au perceput drept o.

Cea mai mare necropola domneasca din tara, Biserica Manastirii Dealu, unde se afla si capul lui Mihai Viteazul, va fi resfintita dupa 517 ani

Biserica Sfantul Nicolae a Manastirii Dealu, care adaposteste capul lui Mihai Viteazul, va fi resfintita duminica, 10 iunie, dupa 517 ani. Masura a fost dispusa de Arhiepiscopia Targoviste, ca urmare a unor lucrari de restaurare si reabilitare bisericii. Manastirea Dealu se afla in localitatea Viforata, comuna Aninoasa, in apropiere de Targoviste.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune

Antena 3 a fost si sambata cel mai urmarit post de stiri din Romania, asa cum se intampla la toate evenimentele importante. in momentele de varf ale mitingului PSD, Antena 3 a reusit sa depaseasca.

Imoteca: Bucurestiul are potential mai mare decat Parisul

Piata rezidentiala din tara noastra se maturizeaza progresiv si incepe sa ofere produse de calitate, cu concepte si realizari arhitecturale si tehnice mai avansate si mai elegante, sustine Rafaela Nebreda, managing partner Imoteca.

ACUZATII INCENDIARE la adresa PSD-ALDE: E cel mai mare jaf din ROMANIA

Deputatul Remus Borza critica initiativa privind infiintarea Fondului Suveran, pe care o califica drept cel mai mare jaf din Romania. Potrivit demnitarului, in actuala forma, FSDI este nefunctional si nu.

De ce e Simona Halep cea mai buna jucatoare din Romania din toate timpurile

Simona Halep este doar al treilea roman care castiga un titlu de Grand Slam, in probele de simplu. Cu aceasta performanta, ea devine, incontestabil, cea mai buna jucatoare romana din toate timpurile, intrecand-o pe managerul ei, Virginia Ruzici.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )