Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO! Un adolescent de 18 ani din Romania, mutilat dupa ce telefonul mobil i-a explodat in buzunar! Imagini SOC!

Antena3 Antena3,
VIDEO! Un adolescent de 18 ani din Romania, mutilat dupa ce telefonul mobil i-a explodat in buzunar! Imagini SOC!

Un adolescent de 18 ani a fost mutilat, dupa ce telefonul primit in dar de la bunici i-a explodat in buzunar. Lichidul periculos din baterie a curs dupa explozie si, in doar cateva secunde, baiatul s-a ales cu ar. continuă pe Antena3

Un tanar de 18 ani din Republica Moldova a murit inecat in Romania

Un tanar de 18 ani din Republica Moldova a murit duminica seara, 10 iunie, inecat la o statiune din Constanta, Romania.

Violenta extrema in parcarea unui bloc din Alba Iulia. Batrana talharita de un adolescent de 18 ani

Politistii din Alba Iulia au identificat si retinut un tanar banuit de comiterea unei infractiuni de talharie. Acesta i-a smuls poseta unei varstnice, in timp ce aceasta se afla in parcarea unui bloc din Alba Iulia. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar tanarul a fost arestat preventiv.

VIDEO Baiat de 18 ani, inecat la Neptun. Venise din Basarabia sa lucreze pe litoral

Un baiat in varsta de 18 ani s-a inecat la Neptun, in seara de duminica, 10 iunie. El a intrat in apa in jurul orei 21.

Rasturnare de situatie in cazul Lilianei, fata de 18 ani care s-a spanzurat in sifonier

Liliana, o fata de numai 18 ani din Braila, si-a pus capat zilelor intr-unsifonier, acolo unde s-a spanzurat cu o piesa de lenjerie de bara metalica. Tragedia i-a marcat pe multi, intrucat s-a spus ca.

Vaslui: Unul dintre cei 7 tineri care au violat o eleva de 18 ani n 2014 a fost eliberat conditionat. El fusese condamnat la 6 ani si 4 luni de nchisoare

Unul dintre sapte tineri din Valeni, care au agresat sexual in noiembrie 2014, o eleva in varsta de 18 ani, a parasit, marti, Penitenciarul Vaslui, el fiind primul in cazul caruia magistratii au aprobat eliberarea conditionata, transmite Agerpres.

Forumul Judecatorilor din Romania, REACTIE DURA dupa atacurile de la mitingul PSD la adresa magistratilor

Forumul Judecatorilor din Romania FJR) reactioneaza extrem de dur dupa declaratiile liderului PSD, Liviu Dragnea, si ale presedintelui ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, de la mitingul de sambata din Piata.

Piata de media din Romania inregistreaza cea mai mare crestere de dupa criza, de 13% in 2017

Piata de media din Romania a inregistrat o noua crestere de 13% in 2017, pana la valoarea de 412 milioane euro, potrivit noului raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta este cea mai mare crestere de dupa criza, care aduce piata.

Locul din Romania unde oamenii stiu cu patru zile inainte cum va fi vremea. Care e explicatia fenomenului

Exista un loc in Romania unde oamenii stiu exact cum va fi vremea cu patru zile inainte. Nu vorbim despre niciun fenomen paranormal, desi in zona circula legende si povesti despre mistere neelucidate pana ac.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

MedLife achizitioneaza SfatulMedicului.ro, cea mai mare platforma de informatii medicale din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitia in proportie de 100% a platformei sfatulmedicului. ro cel mai mare hub de informatii medicale din Romania. infintat in urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )