Libnet.ro
UNICEF

01:06

Forumul Judecatorilor din Romania solicita CSM si Ministerului Justitiei masuri pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Forumul Judecatorilor din Romania solicita CSM si Ministerului Justitiei masuri pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) si Ministerului Justitiei sa adopte masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cauzate de COVID-19, avand in vedere aglomeratia din salile de judecata, magistratii propunand amplasarea de recipiente cu dezinfectant, dezinfectarea sediilor instantelor, reducerea programului instantelor sau interzicerea accesului persoanelor cu semne de boala. continuă pe Adevărul

OMV Petrom contribuie cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania

OMV Petrom a anuntat, sambata, ca va contribui cu 4,6 milioane de euro la o initiativa de impadurire din Romania finantata din fonduri private, astfel ca 1,5 milioane puieti vor fi plantati in urmatorii trei ani in campania Romania planteaza pentru maine.

Vedete din Romania nominalizate la Premii in America. Cine e cel mai iubit star romanesc?

Pentru prima oara, cativa artisti din Romania sunt nominalizati la Nickelodeon Kids Choice Awards 2020, gala de premiere ce va avea lui in Statele Unite ale Americii.

ASOCIATIA PRODUCATORILOR SI IMPORTATORILOR DE VATA MINERALA DIN ROMANIA: Eficienta energetica a caselor aduce economii si contribuie la reducea poluarii

APIVMR Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Vata Minerala din Romania) aminteste printr-un comunicat remis Redactiei, importanta eficientei energetice, in contextul in care Romania trebuie sa atinga tinte europene si nationale ambitioase in acest domeniu.

Transportul in comun, gratuit intr-un oras din Romania: Firea doar viseaza la asa ceva

Intr-unul dintre cele mai importante orase din Romania, primarul a decis sa implementeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte, transportul in comun gratuit. De la copii de gradinita pana la elevi de liceu, utilizarea tuturor mijloacelor de transport in comun care opereaza in Constanta este complet si absolut gratuita, pe intreaga perioada a anului. Anuntul .

Coronavirusul si intrebarea momentului. in ce conditii pot fi inchise scolile si liceele din Romania (DOCUMENT)

Odata cu depistarea celui de-al 14-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania si cu noile restrictii impuse adunarilor de oameni, se ridica in aer tot mai tare suspiciunea ca noul coronavirus si efectele sa.

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

ONRC: 536.562 femei erau actionari sau asociati in firmele din Romania, la finalul lunii ianuarie

Numarul femeilor actionari sau asociati in firmele din Romania era, la finele lunii ianuarie 2020, de 536. 562, acestea avand o pondere de 37,46% in total actionari sau asociati, reiese din datele Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

Sondaj de 8 Martie: cate femei conduc masini pe strazile din Romania

DRPCIV a venit cu niste date care sa marcheze 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii. Hai sa vezi cati soferi din Romania sunt femei. DRPCIV e DirectiaRegim Permise de Conducere si.

CORONAVIRUS |Cristian Busoi: Nu cred ca situatia politica din Romania poate sa diminueze capacitatea Guvernului de a actiona(VIDEO)

Europarlamentarul Cristian Busoi sustine ca situatia incerta de pe scena politica din Romania nu este de natura sa afecteze felul in care autoritatile gestioneaza aparitia cazurilor de contaminare cu.

Top 20 cele mai urmarite emisiuni de talk-show din Romania, in luna februarie. Antena 3 are 12 emisiuni in top

Antena 3 are 12 emisiuni in top 20 de emisiuni de talk-show din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )