Libnet.ro
UNICEF

06:45

Fosilele unui organism marin considerat cel mai vechi stramos al omului, descoperite in China

Adevărul Adevărul,
Fosilele unui organism marin considerat cel mai vechi stramos al omului, descoperite in China

Oamenii de stiinta au descoperit fosilele unui organism marin microscopic, considerat cel mai vechi stramos cunoscut al omului, dar si al unui numar mare de alte specii, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

O echipa internationala de cercetatori a descoperit probabil 'cel mai vechi stramos al omului' (studiu)

O echipa internationala de cercetatori a descoperit cel mai vechi stramos al omului si probabil un spectru vast al altei specii, scrie luni BBC News. Cercetatorii sustin ca este vorba despre urmele fosilizate - 'splendid de bine pastrate' - ale unei creaturi vechi de 540 de milioane de ani.

Topul celor mai vechi ziare din lume. Istoria cotidianului inchis cinci ani din cauza ocupatiei trupelor lui Napoleon

Trei ziare se pot lauda ca sunt cele mai vechi din lume. Toate sunt din Europa, au fost infiintate in secolul al XVII-lea in Suedia, Olanda si Italia si doar unul dintre ele este cotidian. Care sunt acestea si ce istorie si intamplari au in spate, aflati din materialul urmator.

Storia.ro: Oradea, cel mai sigur oras din Romania. Capitala abia pe locul 9

Oradea este orasul din Romania cu cel mai ridicat grad de siguranta a vietii, urmat de Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara, potrivit unui studiu desfasurat de Storia. ro , site-ul de imobiliare lansat de OLX. ro, in perioada.

Cel mai mare Planetariu din Romania va fi construit la Brasov

La Brasov va functiona cel mai mare Planetariu din Romania si singurul din Europa amplasat in interiorul unei gradini zoologice.

Kremlinul a lansat noul MiG 35, dupa zece ani de cercetare si dezvoltare. Cel mai modern avion de vanatoare e o provocpare pentru NATO |GALERIE FOTO

Kremlinul a dezvaluit cel mai nou aparat de zbor proiectat pentru armata, MiG 35, o aeronava capabila sa lupte in cele mai aprige conditii de lupta. Ceremonia a avut loc la o fabrica din Lukhovitsy, in Moscova, potrivit Daily Mail.

HAINE CARE TE iNFIOARA: Cum arata colectia de haine inspirata de cel mai faimos criminal din America!

Ai plati vreodata sute sau chiar milioane de dolari ca sa porti cel mai mare cosmar al tau? Ei bine, Kayla Arena si Toby Barron au creat cea mai inspaimantatoare si ciudata linie de piese.

Kremlinul a lansat noul MiG 35, dupa zece ani de cercetare si dezvoltare. Cel mai modern avion de vanatoare e o provocare pentru NATO

Kremlinul a dezvaluit cel mai nou aparat de zbor proiectat pentru armata, MiG 35, o aeronava capabila sa lupte in cele mai aprige conditii de lupta. Ceremonia a avut loc la o fabrica din Lukhovitsy, in Moscova, potrivit Daily Mail.

Ei s-au imbracat cel mai bine luna aceasta

In aceasta luna, cele mai stilate vedete au aparut pe primele pagini - de la scena Couture Week in Paris, la Sundance Film Festival in Park City, Utah. De la rochia sexy Dior a lui Diane Kruger la costumul purtat de Elle Fanning, iata cine s-a imbracat cel mai bine.

Romania a avut in ianuarie, timp de doua zile, cel mai mare pret al energiei din Europa

Romania a inregistrat in zilele de 15 si 23 ianuarie 2017 cel mai mare pret al energiei din Europa, ajungand la 74,92 de euro pe MWh, respectiv 96,52 de euro pe MWh, potrivit datelor de pe site-ul bursei de energie OPCOM, operatorul pietei de energie electrica si gaze naturale din Romania.

Bank of the Year, cel mai prestigios concurs de banking organizat in Romania de Mastercard in parteneriat cu WALL-STREET.RO, a ajuns la a doua editie: bancile si IFN-urile intra in lupta la 13 categorii

Bank of the Year, cel mai prestigios concurs de banking organizat in Romania de Mastercard in parteneriat cu WALL-STREET. RO, a ajuns la a doua editie. Inscrierile au inceput deja, bancile si IFN-urile urmand sa concureze la 13 categorii, iar marile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )