Libnet.ro
UNICEF

05:15

Storia.ro: Oradea, cel mai sigur oras din Romania. Capitala abia pe locul 9

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Storia.ro: Oradea, cel mai sigur oras din Romania. Capitala abia pe locul 9

Oradea este orasul din Romania cu cel mai ridicat grad de siguranta a vietii, urmat de Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara, potrivit unui studiu desfasurat de Storia. ro , site-ul de imobiliare lansat de OLX. ro, in perioada. continuă pe Wall-Street Ro

HAINE CARE TE iNFIOARA: Cum arata colectia de haine inspirata de cel mai faimos criminal din America!

Ai plati vreodata sute sau chiar milioane de dolari ca sa porti cel mai mare cosmar al tau? Ei bine, Kayla Arena si Toby Barron au creat cea mai inspaimantatoare si ciudata linie de piese.

Cel mai mare Planetariu din Romania va fi construit la Brasov

La Brasov va functiona cel mai mare Planetariu din Romania si singurul din Europa amplasat in interiorul unei gradini zoologice.

VIDEO Cel mai mare protest din ultimele doua decenii in Bucuresti si in tara impotriva gratierii si amnistierii penalilor. Peste 40.000 de oameni in capitala, 11.000 de oameni la Timisoara, 10.000 in Cluj, 10.000 la Sibiu, 5.000 la Iasi

Mobilizare masiva a romanilor din toata tara impotriva penalilor: zeci de mii de oameni au iesit duminica pe strazi la proteste masive impotriva amnistiei si gratierii. Duminica seara in Bucuresti au iesit in strada peste 40. 000 de omameni, la Timisioara 11. 000, la Cluj peste 10. 000, alte zeci de mii de oameni in alte 20 de orase. Proteste au avut loc duminica si in diaspora - la Bruxelles, Copenhaga, Paris, Chisinau, Bordeaux, Hamburg, Londra si Zurich.

Mai multe cluburi din Sibiu functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu. Inspectorii ISU au dat amenzi de peste 11.000 de lei

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu a descoperit, in weekend, mai multe cluburi care functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu, care au cai de evacuare blocate sau foarte mici, instalatii defecte sau improvizatii. Astfel, au fost date amenzi de peste 11. 000 de lei.

Fosilele unui organism marin considerat cel mai vechi stramos al omului, descoperite in China

Oamenii de stiinta au descoperit fosilele unui organism marin microscopic, considerat cel mai vechi stramos cunoscut al omului, dar si al unui numar mare de alte specii, informeaza BBC.

Kremlinul a lansat noul MiG 35, dupa zece ani de cercetare si dezvoltare. Cel mai modern avion de vanatoare e o provocpare pentru NATO |GALERIE FOTO

Kremlinul a dezvaluit cel mai nou aparat de zbor proiectat pentru armata, MiG 35, o aeronava capabila sa lupte in cele mai aprige conditii de lupta. Ceremonia a avut loc la o fabrica din Lukhovitsy, in Moscova, potrivit Daily Mail.

Kremlinul a lansat noul MiG 35, dupa zece ani de cercetare si dezvoltare. Cel mai modern avion de vanatoare e o provocare pentru NATO

Kremlinul a dezvaluit cel mai nou aparat de zbor proiectat pentru armata, MiG 35, o aeronava capabila sa lupte in cele mai aprige conditii de lupta. Ceremonia a avut loc la o fabrica din Lukhovitsy, in Moscova, potrivit Daily Mail.

Romania a avut in ianuarie, timp de doua zile, cel mai mare pret al energiei din Europa

Romania a inregistrat in zilele de 15 si 23 ianuarie 2017 cel mai mare pret al energiei din Europa, ajungand la 74,92 de euro pe MWh, respectiv 96,52 de euro pe MWh, potrivit datelor de pe site-ul bursei de energie OPCOM, operatorul pietei de energie electrica si gaze naturale din Romania.

Turcia: Bancile trebuie sa sprijine companiile cu cel mai vag semn de viata

Bancile din Turcia ar trebui sa continue sa sprijine orice companie care arata cel mai vag semn de viata, ca parte a programului de 65 de miliarde de dolari derulat de Guvern, a afirmat, ieri, vicepremierul turc Nurettin Canikli, transmite Reuters.

VIDEO Filmul celui mai mare protest din Capitala din ultimii douazeci de ani: Justitie, nu coruptie

Peste 40. 000 de oameni au iesit duminica seara si au protestat pe strazile din Bucuresti fata de proiectele Guvernului de gratiere si amnistie mascata, marcand probabil cea mai ampla manifestatie din ultimii 20 de ani in Capitala. Multimea a ocupat Piata Universitatii, a pornit in mars spre sediul CNA si cel al Ministerului Justitiei si a ajuns in cele din urma la Guvern - formand o coloana care s-a intins pe cativa kilometri, de la Universitate si pana la Piata Victoriei la un moment dat.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )