Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai mare Planetariu din Romania va fi construit la Brasov

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare Planetariu din Romania va fi construit la Brasov

La Brasov va functiona cel mai mare Planetariu din Romania si singurul din Europa amplasat in interiorul unei gradini zoologice. continuă pe Adevărul

Romania a avut in ianuarie, timp de doua zile, cel mai mare pret al energiei din Europa

Romania a inregistrat in zilele de 15 si 23 ianuarie 2017 cel mai mare pret al energiei din Europa, ajungand la 74,92 de euro pe MWh, respectiv 96,52 de euro pe MWh, potrivit datelor de pe site-ul bursei de energie OPCOM, operatorul pietei de energie electrica si gaze naturale din Romania.

HAINE CARE TE iNFIOARA: Cum arata colectia de haine inspirata de cel mai faimos criminal din America!

Ai plati vreodata sute sau chiar milioane de dolari ca sa porti cel mai mare cosmar al tau? Ei bine, Kayla Arena si Toby Barron au creat cea mai inspaimantatoare si ciudata linie de piese.

O aplicatie controversata ajuta chinezii sa-si cumpere bilete de tren pentru cea mai mare migratie din lume

Sute de milioane de chinezi merg la familiile lor pentru marea sarbatoare a Anului Nou Chinezesc, iar gasirea unui bilet de tren este foarte complicata. Aparitia unor aplicatii mobile care sa faca mai mari sansele de procurare a unui bilet a bucurat multa lume, insa aceste aplicatii sunt criticate de multi care spun ca soft-urile sunt un mijloc de a trisa si fac ca pretul biletelor sa creasca. Atat de multi oameni calatoresc in aceste zile cu masina, trenul si autobuzele in China, incat evenimentul este denumit cea mai mare migratie din lume.

Storia.ro: Oradea, cel mai sigur oras din Romania. Capitala abia pe locul 9

Oradea este orasul din Romania cu cel mai ridicat grad de siguranta a vietii, urmat de Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara, potrivit unui studiu desfasurat de Storia. ro , site-ul de imobiliare lansat de OLX. ro, in perioada.

VIDEO Filmul celui mai mare protest din Capitala din ultimii douazeci de ani: Justitie, nu coruptie

Peste 40. 000 de oameni au iesit duminica seara si au protestat pe strazile din Bucuresti fata de proiectele Guvernului de gratiere si amnistie mascata, marcand probabil cea mai ampla manifestatie din ultimii 20 de ani in Capitala. Multimea a ocupat Piata Universitatii, a pornit in mars spre sediul CNA si cel al Ministerului Justitiei si a ajuns in cele din urma la Guvern - formand o coloana care s-a intins pe cativa kilometri, de la Universitate si pana la Piata Victoriei la un moment dat.

Turcia: a inceput cel mai mare proces legat de tentativa de puci din vara trecuta

Predicatorul Fethullah Gulen si alte 269 de persoane au fost chemate in fata unei instante din Izmir, in vestul Turciei, unde s-a deschis luni cel mai mare proces in cazul tentativei de lovitura de stat din 15-16 iulie 2016, relateaza AFP.

Volkswagen ajunge in premiera cel mai mare constructor auto mondial, depasind Toyota

Volkswagen a anuntat ca a vandut in 2016 peste 10,3 milioane de vehicule, grupul german devansand astfel pentru prima oara, Toyota, care a fost pe locul intai din anul 2008 si.

Volkswagen ajunge in premiera cel mai mare constructor auto mondial, depasind Toyota

Volkswagen a anuntat ca a vandut in 2016 peste 10,3 milioane de vehicule, grupul german devansand in premiera Toyota care a fost locul intai din 2008 pana in 2015, cu exceptia unui singur an. General Motors, care a fost lider mondial cateva decenii, se situeaza pe trei.

76,8 centimetri: Cum arata cainele cu CEA MAI MARE COADA din lume! (VIDEO)

Keon, un caine din Belgia, din rasa Ogar irlandez, a inregistrat un nou record mondial, avand cea mai lunga coada, care masoara 76,8 centimetri in lungime. Keon este un caine extrem de.

Cel mai asfaltat judet al Romaniei. Judet sarac, sosele ca-n Vest. Vezi ce baron primeste cel mai mare cadou de la ministrul Transporturilor, Razvan Cuc!

Romania Libera a analizat investitiile planuite de Ministerul Transporturilor si a descoperit un potop de investitii in infrastructura unui judet patronat de un baron PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )