Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost abrogata legea recursului compensatoriu. Cati detinuti au beneficiat de ea pana acum

Playtech Playtech,
A fost abrogata legea recursului compensatoriu. Cati detinuti au beneficiat de ea pana acum

Cu putin timp in urma, in aceasta miercuri a fost abrogata legea recursului compensatoriu. Masura a fost adoptata, in unanimitate, cu o zi in urma. Este vorba despre legea controversata care a scos din inchisoare mii de detinuti, inainte de termen, printre care si indivizi deosebit de periculosi. A fost abrogata legea recursului compensatoriu. Cati . continuă pe Playtech

Attila Korodi: Legea recursului compensatoriu trebuie abrogata. Regretam votul nostru

Decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar actul normativ trebuie abrogat, insa discutiile ar trebui sa aiba loc in Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintate, a declarat la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi. Vicepremierul Raluca Turcan a spus ca daca legea nu este abrogata in Parlament, Guvernul Orban isi va asuma raspunderea.

UDMR regreta votul pentru legea recursului compensatoriu. Korodi: Nu a fost o decizie solid fundamentata, trebuie aduse corecturi

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declaratca decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar documentul trebuie corectat in Parlament. Legea recursului.

Ce vrea sa corecteze PNL pe legea recursului compensatoriu. Explicatiile Ralucai Turcan

Guvernul Orban a hotarat sa isi asume raspunderea cu recursul compensatoriu si Ordonanta 114. Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat faptul ca in saptamana aceasta GUvernul isi va angaja raspunderea in Parlament pentru cele doua. Iata cum crede formatiunea ca se vor derula lucrurile! Care sunt explicatiile deciziilor luate? Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru recursul .

Pozitia UDMR referitoare la legea recursului compensatoriu

Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintat.

ATTILA KORODI: Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament

Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintate, dar nu printr-o simpla abrogare, ci printr-o noua strategie si un text de lege care sa inlocuiasca actualul act normativ, a declarat luni, la RFI, deputatul UDMR, Attila Korodi.

Parlamentul a decis: Legea recursului compensatoriu a fost abrogata(VIDEO)

Abrogarea recursului compensatoriu a fost votata, miercuri, de Camera Deputatilor in calitate de for decizional, cu 272 de voturi pentru si cinci abtineri. Legea va merge acum spre promulgare la.

Ana Birchall: Supraaglomerarii penitenciarelor nu putea fi rezolvata prin legea recursului compensatoriu, asa cum a fost ea coapta prin smecheriile introduse pe furis, marca Iordache

Ana Birchall a salutat abrogarea in Parlament a legii recursului compensatoriu care a permis eliberarea din inchisori a peste 20. 000 de infractori. Fostul ministru al Justitiei a demontat teoria ca prin aceasta.

Proiectul care abroga Legea recursului compensatoriu a trecut de Comisia juridica a Camerei

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a declarat marti, dupa ce proiectul care abroga legea recursului.

Victor Ponta, dupa ABROGAREA Legii recursului compensatoriu: Partea rea e ca vom plati milioane de euro amenzi pentru conditii

Legea recursului compensatoriu a fost abrogata. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca, per ansamblu, este un lucru bun, dar abrogarea va veni si cu urmari negative. Imaginea, asa neagra cum este, este.

Vot final. Legea care a scos din puscarii peste 20.000 de infractori a fost abrogata. Totusi, mica gratiere a PSD inca va mai produce efecte. Cat timp

Legea recursului compensatoriu, care a scos din puscarii peste 20. 000 de infractori, a fost abrogata azi de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Toate partidele parlamentare au votat pentru abrogarea legii. Desi ingropata, legea tot va mai produce efecte: detinutii aflati dupa gratii vor beneficia in continuare de clementa statului. Singurii alesi PSD care nu s-au dezis de proiect sunt Florin Iordache si Eugen Nicolicea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )