Libnet.ro
UNICEF

14:30

Proiectul care abroga Legea recursului compensatoriu a trecut de Comisia juridica a Camerei

România Liberă România Liberă,
Proiectul care abroga Legea recursului compensatoriu a trecut de Comisia juridica a Camerei

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a declarat marti, dupa ce proiectul care abroga legea recursului. continuă pe România Liberă

Ce vrea sa corecteze PNL pe legea recursului compensatoriu. Explicatiile Ralucai Turcan

Guvernul Orban a hotarat sa isi asume raspunderea cu recursul compensatoriu si Ordonanta 114. Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat faptul ca in saptamana aceasta GUvernul isi va angaja raspunderea in Parlament pentru cele doua. Iata cum crede formatiunea ca se vor derula lucrurile! Care sunt explicatiile deciziilor luate? Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru recursul .

UDMR regreta votul pentru legea recursului compensatoriu. Korodi: Nu a fost o decizie solid fundamentata, trebuie aduse corecturi

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declaratca decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar documentul trebuie corectat in Parlament. Legea recursului.

ATTILA KORODI: Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament

Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintate, dar nu printr-o simpla abrogare, ci printr-o noua strategie si un text de lege care sa inlocuiasca actualul act normativ, a declarat luni, la RFI, deputatul UDMR, Attila Korodi.

Attila Korodi: Legea recursului compensatoriu trebuie abrogata. Regretam votul nostru

Decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar actul normativ trebuie abrogat, insa discutiile ar trebui sa aiba loc in Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintate, a declarat la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi. Vicepremierul Raluca Turcan a spus ca daca legea nu este abrogata in Parlament, Guvernul Orban isi va asuma raspunderea.

Pozitia UDMR referitoare la legea recursului compensatoriu

Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintat.

Abrogarea legii recursului compensatoriu adoptata de Comisia Juridica Catalin Predoiu: Ministerul sustine abrogarea recursului si s-a ajuns la un text comun privind norma tranzitorie Iordache: Vom fi obligati sa platim despagubiri daca abrogam

Raportul privind proiectul de lege care stipuleaza abrogarea legii recursului compensatoriu a fost adoptat marti, cu unanimitate de voturi, de catre Comisia Juridica. Raportul urmeaza sa mearga in plenul Camerei Deputatilor miercuri, unde va fi adoptat si trimis catre promulgare la Presedintie. Proiectul a fost discutat pe repede inainte, la propunerea PSD dupa ce Guvernul Orban a anuntat angajarea raspunderii pe aceasta lege. Vezi in text cum s-a desfasurat sedinta.

Ministrul Justitiei: Lucrurile se indreapta catre o lege pentru abrogarea recursului compensatoriu Voi merge la CEDO sa informez ca nu mai putem tolera starea de nesiguranta

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, dupa ce proiectul privind abrogarea legii recursului compensatoriu a fost adoptat de Comisia Juridica a Camerei, ca lucrurile se indreapta catre o lege adoptata de Parlament in acest sens. El a spus ca va merge sa informeze CEDO ca aceasta masura a fost luata pentru ca nu mai putea fi tolerata starea de nesiguranta.

RALUCA TURCAN: Abrogarea recursului compensatoriu este atat de importanta pentru noi, incat ne vom angaja raspunderea daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor.

RALUCA TURCAN: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor.

Predoiu explica de ce amana o decizie legata de Sectia speciala Despre abrogarea recursului compensatoriu: Reticenta mea a fost legata de o ordonanta de urgenta

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, spune ca legea recursului compensatoriu trebuie inlocuita, insa reticenta sa a fost legata de o ordonanta de urgenta, precizand ca modificarea se va face prin asumarea raspunderii, asa cum a anuntat premierul Ludovic Orban. Predoiu explica, de asemenea, si de ce amana pana anul viitor o decizie legata de controversata lege de anchetare a magistratilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )