Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un fost campion european a murit din cauza coronavirusului, dupa ce si-a pierdut mama si sora din acelasi motiv

Adevărul Adevărul,
Un fost campion european a murit din cauza coronavirusului, dupa ce si-a pierdut mama si sora din acelasi motiv

Un fost campion european a murit din cauza infectarii cu coronavirus, la scurt timp dupa ce isi pierduse atat mama, cat si sora din pricina aceluiasi diagnostic. continuă pe Adevărul

Fost ministru francez, decedat din cauza coronavirusului!

Patrick Devedjian a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat s.

Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului

Femeia de 27 de ani din judetul Botosani care a murit duminica din cauza coronavirusului este cea mai tanara persoana decedata in Romania de la declansarea pandemiei. Potrivit primarului localitatii din care provine tanara, ea ar fi contractat virusul de la frati de-ai sai care s-au intors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei, scrie Agerpres.

inca un roman din strainatate a murit din cauza coronavirusului Bilantul - 12 romani din diaspora au decedat de la inceputul pandemiei

Inca un roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand duminica la 12. Pana in prezent, 73 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Fostul ministru francez Patrick Devedjian a murit din cauza coronavirusului

Patrick Devedjian, fost ministru si figura a dreptei franceze, a murit in noaptea de sambata spre duminica din cauza coronavirusului, a anuntat serviciul sau de presa pentru AFP.

Marea Britanie: Numarul mortilor din cauza coronavirusului a crescut la 759

Un numar de 759 de persoane au murit pana in prezent, in Marea Britanie, din cauza coronavirusului, in ultimele 24 de ore fiind inregistrate 181 de decese, potrivit DAily Mail.

UDATE inca 5 decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilant: 52 Trei dintre pacienti, confirmati cu COVID dupa deces

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 52 luni seara, dupa ce au fost anuntate 5 noi decese. Pacienti sunt trei barbati de 52 de ani, 59 si 74 de ani din Ialomita, Bacau si Hunedoara si doua femei de 60 si 65 de ani din Hunedoara si Sibiu. Pentru trei dintre pacienti, confirmarea ca sunt infectati cu coronavirus a venit la 3 zile, respectiv la o zi de la deces.

Alte doua decese din cauza coronavirusului. Bilantul: 46

Alte doua decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni, bilantul ajungand la 46. Este vorba de doi barbati din Timis, cu afectiuni asociate.

Alte 4 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 34

Alte patru decese din cauza coronavirusului au fost raportate sambata seara, bilantul ajungand la 34, potrivit unei informari a Grupului de comunicare strategica. Este vorba de pacienti cu varste intre 43 si 67 de ani, din Arad, Constanta, Suceava si Hunedoara. Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor - 1. 452 Pacienti vindecati -139.

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului ajunge la 44 Ultimul pacient, un barbat de 74 de ani din Satu Mare

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns la 44, luni, a anuntat Grupul de comunicare strategica. Este vorba despre un barbat de 74 de ani din Satu Mare.

Jurnalista Maria Mercader a murit din cauza coronavirus la doar 54 de ani

Maria Mercader, un cunoscut jurnalist al postului de stiri CBS News din Statele Unite, a murit din cauza infectiei cu coronavirus, la numai 54 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )