Libnet.ro
UNICEF

23:15

A fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru 60 de lei. Razbunarea scandaloasa a unui inspector de politie

Antena3 Antena3,
A fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru 60 de lei. Razbunarea scandaloasa a unui inspector de politie

O femeie a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu executare, pentru suma de 60 de lei. Este cazul unei foste angajate CFR care sustine ca a incercat sa ajute o tanara sa mearga cu trenul, desi nu avea. continuă pe Antena3

Primarul PSD din Videle, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si la munca in folosul comunitatii

Primarul PSD al orasului Videle, Nicolae Badanoiu, a primit o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare si interdictia de a mai fi ales in functii publice pentru complicitate la luare de mita. Decizia Tribunalului Teleorman nu este definitiva, condamnarea fiind in prima instanta si putand fi atacata in termen de zece zile. in acelasi dosar, fostul viceprimar, Florin Nedelcu, a fost condamnat definitiv.

Trei ani de inchisoare pentru Calin Popescu-Tariceanu

Procurorii DNA au cerut, astazi, la Instanta suprema, o pedeapsa de trei de inchisoare pentru presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in dosarul in care acesta este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Ultimul termen in dosarul Gala Bute. Refugiata, Elena Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare pentru coruptie, la final de proces

Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen din dosarul Gala Bute, dosar in care fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, a fost condamnat in prima instanta la 6 ani cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Calin Popescu Tariceanu afla pe 22 mai prima sentinta in dosar! DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului

DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru al doilea om in stat. Presedintele Senatului este aproape de prima sentinta. Instanta a acceptat sa ii schimbe lui Calin Popescu Tariceanu incadrarea.

Zi decisiva pentru Calin Popescu Tariceanu! DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru seful Senatului

DNA cere trei ani de inchisoare cu executare pentru al doilea om in stat. Presedintele Senatului este aproape de prima sentinta. Instanta a acceptat sa ii schimbe lui Calin Popescu Tariceanu incadrarea.

Marturia devastatoare a unei alte angajate CFR. Femeia, amenintata ca va intra la inchisoare pentru cinci lei

Oana Zamfir a prezentat vineri seara la Antena 3 un caz socant, in care o alta femeie, angajata CFR, este victima Sistemului. Femeia a fost amenintata ca va fi noua Baumann, iar de sase ani asteapta ca.

Cum se apara Tariceanu dupa de DNA a cerut trei ani de inchisoare cu executare: Interceptarile pe siguranta nationala nu pot fi considerate mijloc de proba

Avocatul lui Calin Popescu-Tariceanu a reactionat, marti, dupa ce procurorul DNA a cerut, la ultimul termen al dosarului in care seful Senatului e acuzat de marturie mincinoasa, o pedeapsa de trei ani de.

O tanara de 19 ani a fost condamnata la moarte. Prin ce a trecut fata e absolut socant

O tanara din Sudan a fost condamnata la moarte, dupa ce l-a ucis pe barbatul cu care a fost obligata de familie sa se casatoreasca. Fata in varsta de 19 ani a recurs la acest gest dupa ce victima a.

Cati ani de inchisoare a primit un tata care si-a violat fiica minora timp de trei ani

Judecatoria Suceava l-a condamnat pe inculpatul Costica Iurea la 11 ani si patru luni de inchisoare pentru viol. Individul a inceput abuzurile sexuale asupra fiicei lui in anul 2014, pe cand fiica avea 14 ani. Totul a iesit la iveala abia dupa trei ani de chin, dupa ce copila a ajuns la spital batuta chiar de tatal sau.

DNA cere 6 ani de inchisoare pentru Victor Ponta si 12 ani pentru Dan Sova, in dosarul Rovinari-Turceni

UPDATE: Ponta si Sova au fost achitati pentru evaziune fiscala. Decizia este in prima instanta. Zi decisiva pentru fostul premier Victor Ponta. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ar putea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )