Libnet.ro
UNICEF

13:15

Fost consilier la Transporturi, plasat sub control judiciar intr-un dosar in care s-au dat comisioane de peste 2 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Fost consilier la Transporturi, plasat sub control judiciar intr-un dosar in care s-au dat comisioane de peste 2 milioane de euro

Un fost consilier al ministrului Transporturilor a fost plasat sub control judiciar pentru trafic de influenta si instigare la spalare de bani, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie care au facut ancheta impreuna cu OLAF si Eurojust. in dosar se vorbeste despre comisioane de peste 2 milioane de euro pentru deblocarea unor plati datorate de stat unei companii care a reabilitat tronsoane de cale ferata. continuă pe Adevărul

DNA: Fost consilier al ministrului Transporturilor, plasat sub control judiciar

Un fost consilier al ministrului Transporturilor a fost plasat sub control judiciar pentru trafic de influenta si instigare la spalare de bani, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie care au facut ancheta impreuna cu OLAF si Eurojust.

Mihai Plesu, retinut, eliberat si plasat sub control judiciar. Fiul filosofului Andrei Plesu, suspect de trafic de droguri

Mihai Plesu, fiul filosofului Andrei Plesu, este suspect intr-un dosar de trafic de droguri si a fost plasat in noaptea de sambata spre duminica sub control judiciar. Retinut in urma unor descinderi, alaturi de alte sapte persoane, Mihai Plesu a fost apoi eliberat, dar trebuie sa se prezinte saptamanal la politie si are interdictia de [] .

Mihai Plesu, sub control judiciar. Fiul filosofului Andrei Plesu, suspect de trafic de droguri

Mihai Plesu, fiul filosofului Andrei Plesu, este suspect intr-un dosar de trafic de droguri si a fost plasat in noaptea de sambata spre duminica sub control judiciar. Retinut in urma unor descinderi, alaturi de alte sapte persoane, Mihai Plesu a fost apoi eliberat, dar trebuie sa se prezinte saptamanal la politie si are interdictia de [] .

Mita de doua milioane de euro pentru deblocarea unor plati la reabilitarea caii ferate Bucuresti-Constanta. Trei persoane, intre care un consilier al fostului ministru Silaghi, sub control judiciar

Trei persoane au fost plasate sub control judiciar de procurorii DNA in cadrul unei anchete privind o mita de peste doua milioane de euro pentru deblocarea platilor catre o companie care a facut lucrari de reabilitare a tronsonului de cale ferata Bucuresti - Constanta. Una dintre persoanele vizate este Mihaela Szechely, consilier al fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, acuzata ca a cerut bani de la un reprezentant al companiei de constructii, iar in perioada 2012-2015 a primit, prin intermediul unei firme pe care o controla, peste 9,41 de milioane de lei. O parte din bani au fost transferati unei firme belgiene de consultanta, dupa care au fost folositi pentru plata unor servicii de publicitate in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2012.

Fiul scriitorului Andrei Plesu, cercetat sub control judiciar in dosarul de trafic de droguri

Mihai Plesu, suspect intr-un dosar de trafic de droguri, a fost plasat, in noaptea de sambata spre duminica, sub control judiciar, el avand de asemenea interdictia de a parasi Bucurestiul. Alte patru persoane au primit arest la domiciliu, potrivit Mediafax.

Mihai Plesu a fost eliberat! Fiul lui Andrei Plesu va fi cercetat sub control judiciar

Mihai Plesu va fi cercetat sub control judiciar in dosarul de trafic de droguri pentru care a fost retinut 24 de ore si dus la Iasi pentru audieri, relateaza digi24. ro. Publicatia noteaza ca masura a fost.

Mihai Plesu a fost eliberat. Se va afla sub control judiciar timp de 60 de zile

Mihai Plesu, fiul scriitorului Andrei Plesu, se va afla sub control judiciar timp de 60 de zile, conform deciziei luate de judecatorii care au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva pentru trafic.

Fiul lui Andrei Plesu a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar. Mihai Plesu e implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri

Fiul lui Andrei Plesu, Mihai Plesu, implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri, a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar. Masura a fost dispusa pentru 60 de zile. Judecatorii au respins masura arestului preventiv pentru toate cele opt persoane implicate in dosar.

Mihai Plesu, prima declaratie dupa ce a fost eliberat: N-am inteles nici ce mi s-a intamplat

Fiul lui Andrei Plesu, Mihai Plesu, implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri, a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar. Masura a fost dispusa pentru 60 de zile. Judecatorii au respins.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )