Libnet.ro
UNICEF

06:45

A fost deja inregistrat ritmul cel mai mare de cereri de amanare a platii ratelor

România Liberă România Liberă,
A fost deja inregistrat ritmul cel mai mare de cereri de amanare a platii ratelor

Ritmul cel mai mare de cereri pentru amanarea platii ratelor la credite a fost deja inregistrat, iar. continuă pe România Liberă

DELOITTE ROMANIA: Prabusirea monedei euro si a Uniunii Europene reprezinta cel mai mare risc pentru macro-economie

Uniunea Europeana demonstreaza, la zece ani de la criza financiara, ca a invatat foarte putin despre cum sa actionezi impreuna si sa iei masuri paneuropenede combatere a crizeisi de sustinerea economiei, afirma Dimitrios Goranitis, Partener servicii de risc si reglementare, Deloitte Romania, intr-un material de opinie remis Redactiei noastre.

VIDEO Cernobilul, mistuit de incendii forestiere, la implinirea a 34 de ani de la cel mai mare accident nuclear

Peste 1. 000 de pompieri se luptau cu flacarile duminica in zona de excludere contaminata de la Cernobil, facand eforturi de aproape de peste trei saptamani pentru a stinge incendiile de padure izbucnite in regiune, potrivit dpa, citata de Agerpres. Astazi s-au implinit 34 de ani de la catastrofa nucleara din 1986.

CORONAVIRUS |Italia a inregistrat, in ultimele 24 de ore, cel mai mic numar de morti din ultimele sase saptamani

Italia a inregistrat sambata, cel mai mic numardecese din ultimelesase saptamani, provocate de coronavirus. Autoritatile au raportat 415 decese provocatede COVID-19 in.

Boc despre cel mai mare festival de muzica: E putin probabil sa mai aiba loc un festival ca Untold, dar autoritatile trebuie sa sprijine aceasta industrie

E putin probabil sa mai aiba loc un festival ca Untold, dar subliniez ca autoritatile trebuie sa vina cu masuri ca forma de sprijn pentru aceasta industrie care ofera locuri de munca, a sustinut primarul Clujului, Emil Boc.

webPR: Candidatii se pot angaja remote in cadrul celui mai mare targ de cariera online, Angajatori de TOP Bucuresti

Pana pe 30 aprilie, cel mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP Bucuresti, se desfasoara in mediul online, pe platforma Hipo. ro. Candidatii care se afla in cautarea unei oportunitati de cariera, fie ca sunt profesionisti, persoane cu experienta middle-level, entry-level sau studenti, au ocazia de a isi gasi o oportunitate de cariera potrivita la Angajatori de TOP Bucuresti ONLINE.

Cel mai tanar pacient mort din cauza coronavirusului in Romania: Un barbat de 26 de ani

Un barbat de 26 de ani din Mures, care suferea de obezitate, este cel mai tanar deces inregistrat in Romania din cauza coronavirusului. Tanarul fusese internat pe 21 aprilie la Spitalul Judetean Mures, unde a murit doua zile mai tarziu. Barbatul este decesul cu numarul 549 inregistrat in tara noastra din cauza virusului.

Coronavirus in Romania: 34 de noi decese - cel mai mare numar raportat intr-o singura zi, de la debutul epidemiei, in urma cu 60 de zile Bilantul deceselor ajunge la 601 Numarul total al cazurilor de imbolnavire - 10.635

34 de noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate sambata, fiind cel mai mare numar raportat intr-o singura zi, de la debutul epidemiei in Romania, in urma cu exact 60 de zile. Bilantul ajunge astfel la 601. Cel mai tanar pacient decedat este o femeie de 21 de ani, care avea si alte afectiuni. Numarul de cazuri de coronavirus in tara noastra a ajuns sambata la 10. 635, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate 218 noi imbolnaviri. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2. 890 au fost declarate vindecate si externate. 39: Alte 22 de decese, bilantul atinge 60119. 11: O fabrica de confectii din Caracal, inchisa dupa ce 8 angajate au fost confirmate cu COVID-1918. 42: 60 de zile de la primul caz de COVID-19 din Romania Care era situatia in alte state europene in cea de a 60-a zi a epidemiei17. 18 in Romania sunt 70 de puncte de testare pentru coronavirus, dar functioneaza sub capacitate - ministrul Sanatatii.

34 de ani de la cea mai mare catastrofa nucleara civila - Cernobil

In urma cu 34 de ani, mai exact in 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, exploda reactorul 4 al centralei nucleare de la Cernobil. A fost cel mai grav accident din istoria energiei nucleare.

Cheltuielile militare globale au atins in 2019 cel mai ridicat nivel de la sfarsitul Razboiului Rece (raport)

Cheltuielile militare la nivel mondial au atins in 2019 cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece, Statele Unite ocupand primul loc, potrivit unui raport al Institutului International de Cercetare pentru Pace de la Stockholm SIPRI) publicat luni, transmite AFP, citata de Agerpres. Pe parcursul anului trecut, cheltuielile militare s-au ridicat la 1. 917 miliarde de dolari 1. 782 miliarde de euro) la nivel mondial, o crestere anuala cu 3. 6%, cea mai mare din 2010. Cheltuielile militare au atins cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece in 1989, a declarat pentru AFP Nan Tian, cercetator din cadrul SIPRI.

Al doilea oras din Romania care va avea metrou. Actele au fost deja semnate

Metroul din Bucuresti a fost inaugurat de Ceausescu pe 19 decembrie 1979, a urmat apoi si integrarea cu transportul de suprafata, iar acum din spate vine si un al doilea oras din Romania care se va mandri in viitorul apropiat tot cu acest sistem de transport. Al doilea oras din Romania care va avea metrou .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )