Libnet.ro
UNICEF

23:15

A fost descoperit cel mai vechi smiley face din lume

Playtech Playtech,
A fost descoperit cel mai vechi smiley face din lume

Cel mai vechi smile face din lume a fost descoperit recent in cadrul unor sapaturi arheologice, iar asta ne arata ca oamenii se distrau si in timpuri imemoriale. Stim deja ca oamenii din antichitate aveau preocupari distractive, avand in vedere graffiti-urile care au fost descoperite in orasul antic Pompeii. Diverse inscriptii care mai de care []. continuă pe Playtech

A fost descoperit cel mai vechi smile face din lume

Cel mai vechi smile face din lume a fost descoperit recent in cadrul unor sapaturi arheologice, iar asta ne arata ca oamenii se distrau si in timpuri imemoriale. Stim deja ca oamenii din antichitate aveau preocupari distractive, avand in vedere graffiti-urile care au fost descoperite in orasul antic Pompeii. Diverse inscriptii care mai de care [].

A fost inaugurat cel mai lung pod pietonal din lume. in ce tara se afla si ce lungime are - VIDEO

A fost inaugurat cel mai lung pod pietonal din lume. Podul a fost construit, deoarece constructia anterioara era afectata de caderile de pietre, potrivit BBC. Podul se afla in Elvetia, in apropiere.

Cel mai vechi smiley? O figura zambareata, descoperita pe un ulcior vechi de 3.700 de ani

Celebrul emoji zambaret poate parea o inventie moderna, dar descoperirea unei fete zambarete pe o piesa antica de ceramica sugereaza ca aceasta reprezentare este mult mai veche, scrie Fox News.

Cum arata cel mai atragator barbat de pe Instagram. Femeile se inghesuie sa-i faca propuneri indecente

Actorul de televiziuneBrock OHurn a cucerit milioane de femei din lumea intreaga cu formele sale. Recent, el a fost numit cel mai atragator barbat de pe Instagram. Sursa: Antena.

in Elvetia a fost inaugurat Europabrucke, cel mai lung pod pietonal suspendat din lume

Un pod de aproape jumatate de kilometru destinat excursionistilor, cel mai lung pod de pietonal suspendat din lume, a fost inaugurat in apropierea orasului elvetian Zermatt .

FOTO+VIDEO. Cel mai bogat om din lume, pentru cateva ore. Povestea lui Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, seful tiran si omul de afaceri care nu crede in actele de caritate

Pentru cateva ore, Jeff Bezos, fondatorul gigantului Amazon, fost unul din cei mai bogati oameni din lume, detronandu-l pe Bill Gates. Caracterizat de comunitatea oamenilor de afaceri drept libertarian, omul de afaceri american nu crede in filantropia companiilor si a fost desemnat, acum trei ani, cel mai rau sef din lume. De altfel, ziaristii americani scriu despre supravegherea foarte stricta a angajatilor sai, care spun ca se transforma in Amabots.

Renault-Nissan a fost cel mai mare producator auto in prima jumatate a anului

Renault-Nissan este in premiera cel mai mare producator mondial de automobile, conform datelor de vanzari pentru primele sase luni, alianta fiind urmata de Volkswagen si de Toyota, la foarte mica diferenta, scrie AFP. Alianta franco-japoneza a reusit sa ajunga in frunte datorita marcii Mitsubishi preluata anul trecut de Nissan, iar la total au contribuit si vanzarile Lada.

Bill Gates este, din nou, cel mai bogat om din lume

Cu toate ca Bill Gates a fost, ani la rand, cel mai bogat om din lume, de astazi se incheie o era si incepe alta, dupa ce fondatorul Microsoft tocmai a fost detronat. UPDATE: Bill Gates a redevenit cel mai bogat om din lume in cursul zilei de ieri. Jeff Bezos a ajuns pe locul [].

Topul masinilor care se strica cel mai rar. Pe ce loc se afla Dacia

Potrivit unui studiu realizat de J. Power, o companie americana de analiza si cercetare de piata, Kia este marca de masina care a fost considerata cea mai fiabila de pe piata auto. Studiul a vizat.

Care e cel mai eficient frigider pentru locuinta ta

Vara este anotimpul in care simtit cel mai puternic cat de util este un frigider. Nimic nu e mai bun in vreme de canicula decat o inghetata sau un suc abia scos de la rece. Dar care e cel mai bun frigider pentru locuinta noastra? .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )