Libnet.ro
UNICEF

23:30

A fost diagnosticata cu cancer, dar in scurt timp femeia din Iasi a constatat ca are de dus nu doar o lupta pentru supravietuire

Antena3 Antena3,
A fost diagnosticata cu cancer, dar in scurt timp femeia din Iasi a constatat ca are de dus nu doar o lupta pentru supravietuire

A fost diagnosticata cu cancer, dar in scurt timp, femeia din Iasi a constatat ca are de dus nu doar o lupta pentru supravietuire, ci si una impotriva omului caruia i-a daruit cei mai frumosi ani din viata ei. continuă pe Antena3

Cantareata Sia a fost diagnosticata cu o maladie neurologica

Cantareata Sia a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu o maladie neurologica rara, sindromul Ehlers Danlos, si ca sufera de dureri cronice, dar spune ca a vrut sa faca public acest lucru pentru a incuraja si alte persoane bolnave, scrie contactmusic. com.

Se casatorisera in urma cu cativa ani si aveau doi copii. intr-o zi, femeia din Iasi s-a dus in anexa de langa casa si a incremenit. Era chiar acolo!

Se casatorisera in urma cu cativa ani si aveau doi copii. intr-o zi, femeia din Iasi s-a dus in anexa de langa casa si a incremenit. Sotul ei erachiar acolo si facuse un gest necugetat. Mai.

Ionut este din Bucuresti si are 10 ani, iar sambata a plecat de acasa. La scurt timp, adevarul crunt a iesit la iveala (FOTO)

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unui minor care, sambata, a plecat de la domiciliul din Sectorul 5 si nu a mai revenit pana in prezent. Minorul disparut se numeste Vorga Aur.

Femeia din Constanta iesise in curte sa dea de mancare la porci, cand a alunecat. Imediat, ceva ingrozitor s-a petrecut. Ce i-a putut face un animal

O femeie din localitatea Lumina din judetul Constanta a avut parte de un sfarsit tragic dupa ce a fost atacata de scroafa din gospodarie. Potrivit primelor informatii, femeia a mers sa ii dea de mancare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )